Ilyen élményre vágyhat a párod 2019 nyarán



A csillagjegye alapján mivel szerezhetnél örök emléket a kedvesednek?Ha szeretnéd emlékezetessé tenni 2019 nyarát, de még nincs ötleted, hogy mivel szerezhetnél felejthetetlen élményt a párodnak, akkor a kedvesed csillagjegye a segítségedre lehet egy randevúötlettel.

Kos – idén nyáron vidámpark: Ha a Kos olyan emlékkel szeretne gazdagodni, ami kiállja az idő próbáját, akkor ezt megkaphatja a vidámparkban, ami randevúra is tökéletes helyszín.

Bika – irány a régiségbolt: Felejthetetlen élményt szerezhetsz a Bika párodnak azzal, ha elmentek egy régiségboltba, ahol csodás vintage holmikat, egyedi és stílusos tárgyakat nézegethettek.

Ikrek – szabadtéri színház: A nyár tökéletes időszak arra, hogy az Ikrek pároddal fogjatok egy plédet és Shakespeare-darabokat nézzetek a nyári szabadtéri színházban, vagy zenei fesztiválokra menjetek.

Rák – valódi nyári élmény az éjszakai úszás: A Hold és a víz együttes látványa biztos, hogy örök emlék lesz a Rák számára, ezért felejthetetlen élményt szerezhetsz a párodnak egy éjszakai fürdőzéssel a csillagok alatt a közeli strandon, uszodában.

Oroszlán – koktél egy tetőteraszon lévő bárban: Örök emléket szerezhetsz az oroszlán párodnak azzal, ha elmentek a legszebb tetőteraszos bárba, ahol koktélozás közben gyönyörködhettek az éjszakai fényekben, kedvetekre szelfizhettek.

Szűz – a hegyekben túrázna szíve szerint ezen a nyáron: Felejthetetlen nyári élmény lesz, ha együtt kirándultok a Szűz pároddal. Indulás előtt pakoljatok harapnivalót, plédet, hogy a hegy tetején piknikezhessetek!

Mérleg – valódi vacsoraparti a nyár legszebb élménye: 2019 nyarán felejthetetlen élmény lehet egy vacsoraparti a legjobb barátokkal, ami nemcsak a Mérleg párod számára lesz örök emlék, hanem minden jelenlévőnek.

Skorpió – nyár legizgalmasabb élménye leküzdeni az akadálypályát: Egy kalandparki randevú kiváló lehetőség, hogy a Skorpió pároddal egymást támogatva győzzétek le a „félelmet”. Erre az élményre biztos, hogy örökké emlékezni fogtok.

Nyilas – spontán autós utazás: A Nyilas párod számára örök emlék lenne, ha 2019 nyarán bepakolnátok egy hátizsákba, majd autós túrára indulnátok Ha spontán autós utazásra indultok, akkor kár lenne bármit is előre megszervezni, szállást pedig úgyis találtok.

Bak – valódi kempingezés: A Bak párod örök emlékként fogja őrizni, ha romantikus kempingezéssel teszitek felejthetetlenné 2019 nyarát, hiszen egyfelől kettesben lehettek, másfelől a pénztárcáját is kímélitek. Természetesen azért ne mondjatok le bizonyos szintű kényelemről és komfortról!

Vízöntő – romantikus séta a közeli arborétumban: A Vízöntő párod számára biztos, hogy felejthetetlen nyári élmény lenne, ha elmennétek a közeli arborétumba, ahol együtt elmélyülhettek a mesés, egzotikus növények és virágok csodás látványába. Ez remek alkalom lenne arra, hogy a párod inspirálódjon és más megközelítésből vizsgálja a világ dolgait.

Halak – legszívesebben a szabadban festene ezen a nyáron: A kreatív Halak arra használja a tehetségét, hogy azon keresztül fejezze ki az érzéseit, ezért a Halak párod számára biztos felejthetetlen élmény lenne, ha vennél néhány festővásznat, festéket, ecseteket és közösen alkotnátok meg például a naplementét vagy a csillagfényes éjszakát.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló