Embertípusok, akikkel minden strandon találkozhatszAz alábbi listán szereplő strandolókkal a medencénél és a természetes vizeknél is összefuthatsz. A túlpörgött fröcskölők és hangoskodók: Csak azzal foglalkoznak, hogy ők és a bandájuk jól érezze magát, de senki másra nincsenek tekintettel.

Nyugodt szívvel kisajátítják a fél medencét, csak azért, mert labdázni akarnak. Az is jellemző, hogy túlkiabálják az összes többi strandolót. Ha valaki rájuk szól, akkor arról tudomást sem vesznek, vagy olyanokat szólnak vissza, hogy „arrébb lehet menni”.

Akiknek látványosan kicsi a fürdőruhájuk: Rajtuk kívül mindenki csak találgathatja, hogy eltévesztették a méretet, vagy szándékosan vásároltak olyan bikinit és fürdőruhát, ami úgy feszül, hogy alig takar valamit.

A csinibabák és az izomfitogtató macsók: A csinibabákat a szexi, a kíváncsi szemek elől nem sokat takaró, bikiniről lehet felismerni, ami szépen kiemeli a formás alakjukat. A felső és az alsó rész nagyon apró, ezért azt folyamatosan igazgatják, még akkor is, ha csak napoznak, amit igyekeznek minél kihívóbb pózban tenni.

Az izompacsirták szűk fecskében, barnítókrémtől fénylő bőrrel feszítenek a vízparton, időként megvillantják a bicepszüket, hátha felkelti a nők figyelmét.

A zabagépek: Alig várják, hogy nyisson a lángosos, hekkes, hot dogos, főtt kukoricás, fagyis, palacsintázó és amerikai fánkos. Többet látni őket az ételárusoknál, mint a vízben.

Akik csak a gyerekeik után rohangálnak: Azok a szülők, akik csak a gyerekük kísérői lehetnek egész álló nap. Ők a gyerekmedencénél vagy a víz legsekélyebb részén töltik a strandolás óráit, és legfeljebb bokáig lesznek vizesek. A pancsolás után az árnyékban, a játszótéren, a fagyisnál vagy a lángososnál töltik a maradék idejüket.

A szelfimániások: Szerintük, ha nem csinálnak 100 képet a strandolásról, nem tesznek ki semmit a Facebookra arról, hogy hol vannak, nem Insta-sztoriznak félóránként, akkor az olyan, mintha a strandolás meg sem történt volna.

Akik már túlzásba viszik a nekivetkőzést: Olyan nők és férfiak, akiknek kevés, hogy bikinit és fürdőnadrágot viselhetnek, ugyanis direkt olyan típust választanak, ami túlságosan sokat mutat a testükből.

A nőknek szinte kint van az egész feneke a tangabugyiból, a bikini felsőt pedig nyugodt szívvel ledobják a nem nudista strandon is. A férfiak, elsősorban az idősebbek, leveszik az apró fecskéjüket a napozáshoz, vagy minimum a hátsófelükbe tűrik a szárát.

A család, aki a fél otthonát magával viszi: Legalább három pokrócnyi helyet foglalnak el az árnyékban a rengeteg holmijukkal. A minimum két hűtőtáskában anyuka által készített szendvicsek, gyümölcs és hideg italok találhatóak.

Tele vannak pokróccal, törülközővel, de még egy gyorsan felállítható sátor is akad, hogy a fáradt anyuka vagy apuka ledőlhessen a kisbabával. Amellett, hogy a családhoz tartozó összes gyereknek saját karúszója, gumimatraca van, még a homokozókészlet és a gumilabda se hiányozhat.

Amikor az egész család megindul a vízbe, akkor az anyuka fogja a törülközőket, hogy gondosan letakarjon mindent.

A mindenre érzékenyek és mindenen felháborodók: Ők azok, akik olyan semmiségen is felhúzzák magukat, mint az, hogy egy karúszós kisgyerek pancsolása közben rájuk csöppen egy-két vízcsepp. Zavarja őket a hangoskodás, a gyereksírás, a tömeg, vagyis minden, amivel a strandolás jár.

A trendi gumimatrac: Hatalmas hattyú, flamingó, unikornis, fánk, dinnye és társai. Ugye ismerős?

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló