Saját sorozatot kap Tél Katonája



Ezeket a Marvel miniszériákat várhatják a rajongók.Immár biztossá vált, hogy a Marvel Moziverzum 4. fázisa más lesz, mint az elődjei, ugyanis Kevin Feige bejelentette a San Diego Comic Conon, hogy a jövőben nemcsak filmek, hanem sorozatok is várhatók, amelyeket a Disney+ streaming-csatornáján mutatnak majd be.

Íme, hogy kik kapnak játékidőt a tévében, és nagy vonalakban miről fog szólni a történetük!

Falcon and the Winter Soldier (tévés premier: 2020. ősz): A Marvel tévés projektjei közül az első a Falcon and the Winter Soldier, amiben kiderül, hogy hogyan folytatódik Sólyom és Tél Katonája története a Végjáték után.

A címszerepekbe visszatér Anthony Mackie és Sebastian Stan. Rajtuk kívül a Daniel Brühl által megformált Zemo is megjelenik a sorozatban, méghozzá a képregényes lila maszkot viselve. A sorozattal kapcsolatban Mackie elárulta, hogy a rajongók eddig csak hősként ismerhették meg Sólymot, de most azt is megtudhatják, hogy milyen ember rejlik a maszk mögött.

WandaVision (tévés premier: 2021. tavasz): A miniszériában ismét Elizabeth Olsen játszhatja Skarlát Boszorkányt, míg Paul Bettany ugyancsak visszatér, mint Vízió. A WandaVision a Végjáték után játszódik, ami azt jelenti, hogy Vízió halott, ám lehetséges, hogy Shuri le tudta tölteni Vízió tudatát ahhoz, hogy feltámaszthassák.

A sorozatról Olsen elmondta, hogy nagyon furcsa lesz, Bettany pedig a mélységeit dicsérte, de az is kiderült, hogy a miniszériában szerepet kap a Marvel Kapitányból ismert Monica, Maria Rambeau lánya, aki immár felnőtt, az életre keltője pedig Teyonah Parris lesz. A WandaVision kapcsolódni fog a szintén most bejelentett Doctor Strange 2-höz.

Loki (tévés premier: 2021. tavasz): A Végjáték óta számítani lehetett arra, hogy a Loki című sorozat azt fogja bemutatni, hogy mi történt a csínytevés istenével miután Hangya és Tony Stark bénázásának hála, sikerült megszereznie a Tesseractot és megszökött.

A karakter szerepében visszatérő Tom Hiddleston arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a Loki nem az lesz, akit a rajongók a Thor: Ragnarökben láthattak, aki aztán a Végtelen háború elején feláldozta magát. Ez a Loki még az, aki nagyon dühös a Bosszúállókra, és akinek az utolsó emléke, hogy Hulk a földbe döngöli.

What If...? (tévés premier: 2021. nyár): Kevin Feige úgy beszélt a Marvel első animációs sorozatáról, mint egy olyan produkcióról, aminek megvalósítására eddig nem volt lehetőségük. A What If...? olyan történetekről szól, amelyek más fordulatot vesznek, mint azt a rajongók jelenleg ismerik.

Ilyen például az, hogy mi lett volna, ha nem Steve Rogers, hanem Peggy Carter válik szuperkatonává. Rogers ettől függetlenül csatlakozna a harchoz egy olyan páncélzatba, amit Howard Stark készít a számára.

Az is kiderült, hogy az animációs sorozatban megjelenő karakterek az őket eredetileg játszó színészek hangján szólalnak meg. A narrátor Jeffrey Wright lesz, mint Figyelő, egy olyan földönkívüli lény, aki megfigyeli az eseményeket.

Hawkeye (tévés premier: 2021. ősz): Feige elmondása szerint Sólyomszem saját sorozata azt a sötét időszakot mutatja be, amit Roninként töltött a Végtelen háború és a Végjáték eseményei között. A szériában Kate Bishop is feltűnik, aki tulajdonképpen Sólyomszem örököse. Az egyelőre nem derült ki, hogy őt ki kelti életre.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló