Ezek a csillagjegyek rémálomként élik meg az augusztust



Tudd meg, hogy számodra is nehéz időszak lesz-e a nyár utolsó hava!Általánosságban elmondható, hogy az augusztust sokan rosszul élik meg, mert már azzal foglalkoznak, hogy mindjárt vége a nyárnak, jön az ősz, a hűvösebb, esősebb, borongósabb évszak, ám velük szemben vannak, akik inkább azzal foglalkoznak, hogy az utolsó hetekben mindent kihozzanak az idei nyárból, amit még lehet.

Az asztrológia szerint összességében pozitív időszak lesz 2019 augusztusa, de néhány csillagjegy mégis rémálomként élheti meg a nyár utolsó havát. Vajon kik ők? Köztük vagy?

Kos: Augusztusban a Kos bizonytalannak, nyűgösnek, rosszkedvűnek, letargikusnak érezheti magát, emiatt mindent teherként élhet meg, ám ez még nem jelenti azt, hogy vége a világnak. A nyár utolsó havának legfontosabb szabálya az a Kos számára, hogy ne kifelé, hanem befelé figyeljen, és ne vágyakozzon olyasmi után, ami elérhetetlen a számára.

Ebből a nehéz időszakból akkor hozhatja ki a lehető legjobbat a Kos, ha odafigyel magára és mindenre, ami most akadályozza az előrébb jutását. Mivel igazi harcos csillagjegyről van szó, ezért nem lesz kedvére való ez a „kényszerpihenő”, ám most el kell fogadnia ezt a helyzetet, hiszen még a legnagyobb hadvezéreknek is szükségük van arra, hogy átértékeljék a helyzetüket.

Ikrek: Augusztusban az égi hatások miatt érezheti úgy az Ikrek, mintha „lefagyott volna”. Ennek a csillagjegynek a kommunikáció a legnagyobb erőssége, ám most éppen ebben érezheti akadályoztatva magát.

Ugyanakkor az Ikrek megteheti, hogy félreteszi az egoját, és vita, érdekérvényesítés helyett inkább valami hasznosabb dologgal foglalkozik augusztusban. Jól tenné, ha például befelé figyelne, és végiggondolná, hogy kinek akar megfelelni, mennyire őszinték a megnyilvánulásai, milyen mértékben játszik szerepet mások előtt. Az idegeskedés nem fogja előrébb vinni az Ikreket, viszont a higgadtság, nyugalom a hasznára válhat.

Vízöntő: A konfrontáció az egyik nagy erőssége a Vízöntőnek, akiről nemigen lehet azt mondani, hogy érzelmes teremtés. Amiben ő hisz, azért hajlandó keményen megküzdeni. Augusztusban azonban rossz hír a Vízöntő számára, hogy ez a képessége egy kicsit alábbhagy.

A legjobb, amit a Vízöntő tehet az, ha egyszerűen sodródik az árral, hiszen az év még sok meglepetést tartogat a számára.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló