Mit jelenthetnek a gyakori sérülések?A tested üzenhet, ha sűrűn ér ugyanott sérülés.Fej: Túl sokat gondolkodsz, töprengsz, lelkizel, túlpörgeted az agytekervényeidet. Önbizalom-problémákra, önmagad el nem fogadására is utalhat.

Szem: A szem problémája arra utalhat, hogy valamit nem akarsz látni, észrevenni, vagy félsz megérteni, de arra is utalhat, hogy eleged van a környezetedből. A szem alatti monokli üzenheti például azt, hogy vedd végre észre, hogy valami nem mehet így tovább.

Orr: Elsősorban a büszkeségedért felel az orr, valamint megmutatja, hogy mennyire nyúlsz ki a világból. Az orrtájékon jelentkező probléma, például a visszatérő homloküreg gyulladás, azt jelezheti, hogy nem vagy magadra büszke, nem bízol magadban, gyakran beleütöd az orrod mások dolgába, nem magaddal foglalkozol. Ha sokszor tele van az orrod, akkor eleged lehet az egész világból.

Fülek: A füleddel kapcsolatos problémák azt jelezhetik, hogy valamit nem akarsz meghallani, felfogni, esetleg eleged van a környezetedből, vagy az egyensúlyoddal van baj. A gond megoldásához mindenképpen el kell szigetelned magad a környezetedtől, főleg azoktól, akikkel sok időt töltesz, mert csak így vizsgálhatod meg, hogy kivel mi a bajod.

Száj: Ha a száddal vagy annak részeivel van rendszeresen problémád, akkor valamin túl sokat agyalhatsz, rágódhatsz. A szájon megjelenő herpesz azt üzenheti, hogy „kicsapódott” az életed valamelyik nehézsége a szád szélére. Lehet, hogy egy élethelyzettel nem vagy kibékülve.

Fogak és íny: Ha ez a területed gyakran sérül, akkor az agresszióddal lehet baj. A fogak és az íny problémája kényszeres rágódásra, túl sok agyalásra és belső feszültségre utalhat. Az ínyvérzés, ínyproblémák azt jelezhetik, hogy túlságosan beletörődsz, túlzottan háttérbe vonulsz mások érdekei miatt.

Nyak és torok: A nyak és a torok gyakori sérülése azt jelezheti, hogy valamit nem mersz kimondani, elfogadni, befogadni.

Vállöv és hát: Ha a tested gyakran sérül ezeken a területeken, akkor ez azt jelezheti, hogy nem bírsz több terhelést és túl sok a munkád, ami nemcsak a karrieredet, hanem mindenféle munkálkodást jelent, amit végzel.

Mivel a gerinc az erkölcsi tartást jelképezi, ezért a hátad sérülése arra utalhat, hogy simlis vagy, vétkeztél, amivel legbelül te is tisztában vagy. Arról is lehet szó, hogy nem álltál ki magadért, egy eszméért, egy számodra fontos személyért, vagyis beadtad a derekad.

Mell és mellkas: A mell problémája, sérülései az adományozással, adakozással és táplálással állhat kapcsolatba. Férfi esetében párkapcsolati problémákra utalhat a mellkas, szegycsont, felső bordák sérülése. Nők esetében a terhességtől való félelemre utalhat, vagy ha már van gyereke, akkor vele kapcsolatos problémákról lehet szó. A mellkas sérüléseknek az önbizalomhoz is lehet közük.

Karok: Problémáid lehetnek az emberi kapcsolataidban, esetleg olyasmit szeretnél, ami nem a tied. Talán támaszra, szerető társra lenne szükséged, amit nem kaptál meg.

Kézfej: Nincs erőd, energiád a cselekvésre, vagy nem tudod eldönteni, hogy megtegyél-e valamit. Rossz helyen nyúlkálsz, olyasmibe ártod magad, amibe nem kellene.

Has és gyomor: Belső érzelmekről, önbizalomról és érzelmi állapotról szólhat a has és a gyomor sérülései.

Lábak, combok: Nem állsz a lábadon, fáradt és kimerült vagy, nincs erőd előrehaladni.

Térd, lábszár, lábfej: Érzelmi, párkapcsolati döntésekre és valós, kemény, fizikai kimerülésre, a realitástól való túlzott elszállásra utalhat.

(Forrás: harmonet.hu)

Ajánló

Ajánló