Teremts lehetőséget a bőségre!



Pénzvarázslatokkal adhatsz esélyt magadnak a jólétre.Végezd el a szertartásokat csütörtökön, növekvő hold idején, kivéve azt, amelyikkel adósságtól, hiteltől szabadulnál meg, mert azok ideje csütörtökön, fogyó holdkor jön el!

Pénz legyen a bőröd alatt varázs: Ha szerencsére, több pénzre vágysz, akkor keverj össze 4 teáskanál jojobaolajat vagy krémet 6 teáskanál rózsavízzel, 1 tk. fahéjjal, 1 tk. gránátalma lével, 3 db lóherével, 3 db babérlevéllel, 1 tk. mézzel, egy kis darab pirittel.

Keverés közben mondd el a következő varázsigét: „Keverem-kavarom, balról-jobbra hozom, pénzt ölök bele, az hozza majd bőröm alatt a szerencsémet.”

Ezt követően a krémet hagyd egy hétig állni, majd a következő csütörtökön vedd elő, szűrd le.

Fogj 9 gyertyát, amiből rakj ki kört az oltárodon, majd ebbe helyezd el a krémet. Gyújts fahéj füstölőt és meditálj a célodra! Ha úgy érzed, hogy eleget relaxáltál és készen állsz, akkor kend be magad a krémmel, miközben mondd el a következő varázsigét: „Áldott legyen ez a krém, mely bőséget hoz nekem, hiszen a bőröm alatt is pénz terem.”

Hagyd magadon a krémet éjszakára. A varázslat 3-4 hétig tart.

Szerencseágy varázs: Abban az esetben, ha szerencsére és jólétre vágysz, akkor készítsd el a vudubaba másodat. Amikor ezzel megvagy, akkor vegyél elő egy kis dobozt, amibe jó vastagon szórj mákot, majd fektesd bele a képmásodat és tegyél köré némi papírpénzt vagy érméket!

Most tedd az oltárod közepére, tégy köré 7 zöld gyertyát, amiket gyújts meg. Közben füstölj rozmaringgal! Ha elkészültél, akkor képzeld el, hogy jólétben élsz, van pénzed. Amikor úgy érzed, hogy ezt sikerült elég erősen elképzelned és felkészültél, akkor tedd a baba fölé a kezed és mondd el a varázsigét: „Mákon hálok, érméken fekszem, szerencsével nyugszom és kelek, mert mindig van elég pénzem.”

Végül hagyd úgy éjszakára a vudubabát és a dobozt, amiket másnap tégy el egy biztos helyre és legalább 3 hónapig tartsd meg őket!

Szerencse lé: Ha szerencsére és jólétere vágysz, akkor forralj össze 2 dl sörben 3 evőkanál mézet, 1 tk. fahéjat, 1 tk. szerecsendiót, 1 tk. mákot, fél tk. kardamomot! Amikor felforrt, akkor még kevergesd 3-4 percig, miközben mondd el a következő varázsigét:

Aranylik mint a méz és a fém, gazdag az íze, mint a pénznek, ez bizony a folyékony szerencse, mely jólétet hoz nekem.”

Ezt követően rakj ki egy kört pirit kövekből, majd este ennek közepére helyezd az italt. Gyújts meg egy aranyszínű gyertyát, végül mondd el háromszor a következő kérést: „Fortuna, lehelj rá!”

Az italt hagyd ott éjszakára a körben. reggel pedig megihatod.

Lenullázó szertartás: Abban az esetben, ha szeretnél megszabadulni az adósságaidtól, akkor szükséged lesz egy nagy fekete gyertyára, amibe olvaszd bele néhány hajszáladat vagy pár körömdarabkádat.

A gyertyába karcold bele a nevedet és a születési dátumodat, majd tedd rá egy téged ábrázoló fényképre és gyújtsd meg! Most mondd el az alábbi varázsigét:

Súlyos terheket cipelek vállaimon, gyötör a éhség és a szegénység, de napról napra terhem egyre könnyebb, adósságom egyre kevesebb, folyamatosan gyarapodom, mert a segítség már megérkezett, amely megszabadít és felemel. Nemsokára ismét jólétben élő szabad ember leszek.”

A szertartást ismételd meg a következő hét nap mindegyikén! A varázsige elmondása után minden esetben képzeld el, hogy megszabadulsz az adósságoktól és egyre több pénz áll a rendelkezésedre!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló