A csillagjegyek első csókjaMikor csattanhat el az első csók a horoszkóp szerint?Kos: Nem bánja, ha néhány randevú megelőzi az első csókot, ugyanis így van arra lehetősége, hogy kiélvezze a másik fél megismerésének izgalmát. Ha a kiszemeltje kifejezetten vonzó a számára, akkor a Kos kivételt tehet, és az első randin is elcsattanhat az első csók.

Bika: Semmit sem kapkod el, kivár és szeretne biztosra menni abban, hogy a lehető legmegfelelőbb pillanatban történjen meg az első csók. A Bika csak akkor csókolja meg a kiszemeltjét, ha teljesen biztos abban, hogy a másik fél méltó a szeretetére. Ha tehát elcsattan az első csók, akkor a Bika biztos, hogy beleszeretett a partnerébe.

Ikrek: Az első csók lehet spontán, de történhet szerelemből is, ha Ikrekről van szó. Ő mindig átérzi az első csók előtti feszültséget és izgatott várakozást, ám ennek ellenére próbálja könnyedén venni azt. A felnőtt Ikrek azt sem bánja, ha az első randevún csattan el az első csók.

Rák: A Rák arra vágyik a leginkább, hogy az első csók tökéletes legyen, egyszerre gyengéd, kacér, szívből jövő és érzéki. Esetében nagyon fontos, hogy a tökéletes párral csattanjon el az első csók, ezért jó pár randevú előzi meg a nagy pillanatot.

Oroszlán: Valószínű, hogy az Oroszlán kivár az első csókkal, ugyanis arra törekszik, hogy minél jobban megismerje a kiszemeltjét. Esetében az első csók nem szórakozás, hanem különleges pillanat, emiatt fontosnak érzi, hogy mélyebb kapcsolatot alakítson ki a párjával. Az Oroszlánnal könnyen előfordulhat az olyan filmes jelenet, mint a vacsora utáni, a lakása ajtaja előtt elcsattanó első csók, mielőtt jó éjszakát kívánna.

Szűz: Szeret mindent tökéletesen megtervezni, ezért kétségtelen, hogy az első csóknak is tökéletesnek kell lennie. Ő hajlandó kivárni azt a pillanatot, amikor úgy érzi, minden passzol az új párjával, ugyanis nagy csalódás érné, ha kiderülne, hogy az új társa távolról sem olyan, amilyennek a Szűz elképzelte.

Mérleg: Elragadó, romantikus csillagjegy, aki esetében akkor csattanhat el az első csók, amikor átjárja a szerelem semmi máshoz nem fogható érzése. Abban az esetben, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy várta, akkor a Mérleg kétségbeesik, hogy vajon van-e reális jövője a bimbózó románcnak.

Skorpió: A Skorpió számára rendkívül fontos az első csók, hiszen esetében ez nem egy hanyagul odavetett cselekvés, hanem egy hosszú, érzéki csók, amit soha nem felejt el. Mivel örök emlékről van szó, ezért a Skorpió csak azt csókolja meg, akit maximálisan a bizalmába fogadott.

Nyilas: Ha a Nyilas randizni kezd valakivel, akkor kivár az első csókkal, sőt, talán a partnere kezdeményezésére vár. Ha lehet, akkor ő inkább marad a játékos, izgalmas flörtöknél, a párkapcsolatban pedig ugyanolyan kiszámíthatatlan, mint a mindennapokban. A Nyilas első csókja tele van különféle érzelmekkel, az pedig teljesen biztos, hogy erre örökké emlékezni fog.

Bak: A Bak első csókja félszeg, ideges lehet, ám ezzel nincs semmi probléma, hiszen nem kizárt, hogy a különleges pillanat egy hangulatos beszélgetés után következik be.

Vízöntő: Az első csókba lehet, hogy belepirul és gyorsan „túlesik” rajta, ám az is biztos, hogy ezzel teljesen elcsavarja a párja fejét. A Vízöntő csak akkor csókolja meg a kiszemeltjét, ha a szíve mélyén biztos az illetőben.

Halak: Romantikus filmbe illő a Halak első csókja. Számára sokat számít, hogy a partnere vonzónak tartsa.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló