Szerelmi varázslat horoszkópMilyen praktika illik a csillagjegyedhez?Kos: Süss szív alakú aprósüteményeket! A sütik tetejére rakd ki a saját és a partnered nevének kezdőbetűit, például apró cukorkával! Helyezd szorosan egymás mellé a süteményeket a sütőlemezre, hogy sütés közben „összeforraljanak”. Kínáld meg a párodat a sütivel, vagy fogyasztjátok el azokat együtt.

Bika: Keress egy tapasztalt ötvös mestert, akivel csináltass egy olyan arany szív medált, amit rózsakvarc kő díszít! Az elkészült talizmánnak könnyedén tehetsz szert szeretetteljes és boldog párkapcsolatra. A medált füstölők segítségével szenteld fel!

Ikrek: Keresd meg a lakásod szerelem sarkát, amit Újhold idején dekorálj kedves kis állatfigurákkal. Figyelj oda arra, hogy az állatfigurák párban legyenek! Ennél is jobb, ha egymás felé fordulnak, az egyiket pedig nevezd el saját magadról!

Rák: Végy hét szál vörös rózsát, majd tedd a virágokat egy kis kerek asztalkára, lehetőleg piros vázába! Tégy az asztalkára két piros gyertyát. Most tépj ki két darab rózsaszirmot! Az egyikre írd rá a saját, a másikra a kedvesed nevét! Gyújtsd meg a gyertyákat! Amíg azok égnek, addig jó erősen gondolj a leendő társadra!

Oroszlán: Vásárolj két piros gyertyát, amiket tégy szorosan egymás mellé, majd gyújtsd meg őket! Miközben azt figyeled, hogy hogyan olvadnak össze, mondd ki hangosan a vágyadat, vagyis azt, hogy ugyanígy szeretnél „összeolvadni” a szerelmeddel!

Szűz: Végy egy olyan kagylót, aminek megvan mind a két fele! Írd le egy kis papírra azt, hogy melyek lesznek a legfontosabb pozitív tulajdonságai a leendő kedvesednek. Tedd a cetlit a kagylóba, majd illeszd össze annak két felét. A kagyló legyen mindig szem előtt, és naponta „kedveskedj” neki néhány virágszirommal!

Mérleg: A lakásod minden helyiségébe helyezz el egy olyan kiegészítőt, ami szívecskét ábrázol. Ennél is hatásosabb, ha a mobiltelefonodat lepik el szívek, lehetőleg páros számban, vagy a laptopodat dobd fel vörös rózsákkal és lángoló szívekkel, ugyanis így heteken belül realizálódik a vágyd, és kapni fogsz egy szerelmes e-mailt, vagy SMS-t.

Skorpió: Ha szerelemre vágysz, akkor növekvő Hold idején minden nap szórd be sóval a küszöbödet, és akkor hamarosan meglátogat az, akire vágysz.

Nyilas: Ha valaki megpróbálja elcsábítani a párodat, akkor „fagyaszd le” az új érzelmet a kedvesed szívében! Írd le egy kis cetlire a riválisod nevét, majd önts vizet egy kis műanyag edénykébe, amibe aztán tedd bele a cetlit! Az egészet tedd be a mélyhűtőbe!

Bak: Fogj egy szép, piros almát, amit vágj ketté! Egy papírdarabkára írd le a saját és a párod nevét, majd a cetlit tedd a két fél alma közé. A legjobb az, ha egy papírszívbe írod a neveket. Illeszd össze az alma két felét, csomagold fóliába, és tartsd egy egész éjszakát az ágyatok alatt. Végül a pároddal kettesben egyétek meg!

Vízöntő: Végy egy vörös bársonnyal bevont kis dobozt, amihez tartozzon lakat! Helyezz ebbe a dobozkába rozmaringágat, a kiszemelted hajszálát és a nevének kezdőbetűit, amit írj egy kis cetlire. Zárd be a dobozt, aminek kulcsát aranyoztasd be, majd mindig viseld a nyakadban.

Halak: Fogj egy pohár vizet, amibe szórj annyi rózsaszirmot, ahány betűből a szerelmed keresztneve áll. Alaposan keverd el jobbról balra, miközben gondolj a kedvesedre! Lefekvés előtt idd meg az egyik felét, reggel pedig a másik felét!

(Forrás: harmonet.hu)Ajánló

Ajánló