Ezt tanácsolja neked a Hold azon fázisa, amelynek időszakában születtél



Keresd ki azt a fázist, amelynek idején születtél és olvasd el annak személyes üzenetét!Csökkenő félhold: Nehezen lendülsz túl a dolgokon, legyen az rossz élmény, vagy olyasmi, ami sokat adott hozzá a személyiségedhez. Az érzelmességed miatt könnyen sértődékennyé válsz, és a bezárkózás is jellemző rád, aminek oka az, hogy sokszor túl bántónak, durvának találod az embereket. Ez a látásmódod leginkább abból ered, hogy nagyon jól elvagy a saját kis világodban.

Ha a csökkenő félhold idejében születtél, akkor muszáj megtanulnod elengedni a múltbeli sérelmeidet ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd a jelenedet.

Az újhold előtti időszak: Egy kicsit különc vagy az egyedi látásmódod, sokszor furcsa hobbid, érdeklődési köröd miatt, mégis kijelenthető, hogy az ismerőseid ezek miatt szeretnek, éppen ezért igyekezz olyan emberekkel körülvenni magad, akik legalább olyan fantáziával rendelkeznek, mint te!

A telihold: Vannak, akik nem tartanak őszinte embernek, sőt, akadnak, akik egyenesen kétszínűnek tartanak, pedig valójában csak arról van szó, hogy folyton változik a véleményed, hozzáállásod. Ami biztos, hogy így, vagy úgy, de mindig felkelted mások érdeklődését, figyelmét, és akárcsak a telihold az eget, úgy te is beragyogod a szeretteid életét.

Tekintve, hogy a Hold nagyon különleges időszakában születtél, jól alkalmazkodsz az ismétlődésekhez. Számodra kifejezetten ajánlott odafigyelned a bioritmusodra és saját magadra. A neked szóló jó tanács az, hogy gyakran a legőrültebb érzelmeid fognak sikerre vinni, de csak akkor, ha engedsz ezeknek.

Újhold: Ha újhold idején születtél, akkor kifejezetten kreatív lehetsz, könnyen válsz dinamikussá, lendületessé, viszont a kitartás nem tartozik a legnagyobb erényeid közé. Negatív tulajdonságaid között kell említeni, hogy nem látod tisztán saját magad és mások személyiségét, emiatt akaratlanul is megbánthatsz másokat.

Az újhold neked szóló jó tanácsa az, hogy próbálj nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy az elkezdett terveidből megvalósult célok legyenek!

A fogyó Hold: Ha fogyó Hold idején születtél, akkor a veled egykorú embereknél bölcsebb, előrelátóbb és körültekintőbb lehetsz. Sokszor úgy érezheted, hogy nem a jelenlegi az első életed.

Mindenki hozzád fordul, ha tanácsra van szüksége, ugyanis nagyszerűen átlátod mások aktuális helyzetét. Habár az igazi bölcsek mások hibáiból tanulnak, mégis te kiválóan elemzed a tapasztalataidat, és remekül felismered a körülményeidet.

Ha a folyó Hold időszakában születtél, akkor az olyan szakmák illenek hozzád, amelyekből okulhatsz, de kommunikációval is foglalkozhatsz. A neked szóló jó tanács az, hogy ne akarj folyton hasznos tanácsokat osztogatni, fogadd el, hogy mindenki a saját sorsának kovácsa!

Növő Hold: Ha a növekvő Hold idején születtél, akkor jó képességeid vannak az ápolás és gondoskodás terén, a szeretteid pedig semmiben sem szenvednek hiányt. Érdemes ilyen területeken munkát keresned. Azzal tökéletesen tisztában vagy, hogy milyen képességekkel rendelkezel, ez pedig annál jobban igaz rád, minél közelebb esik a születésed napja a telihold időszakához.

A növekvő Hold neked szóló tanácsa az, hogy számodra ijesztő és távoli fogalom a kockázatvállalás, türelem és a tökéletlenség, pedig kifejezetten sikeres lehetnél, ha mernél kockáztatni, és közben türelmes lennél. A tökéletlenségre ne hiányosságként gondolj, mert ez valójában az élet természetes velejárója!

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló