Mandala-teszt



Válassz egyet a lenti képen szereplő kozmikus ábrák közül, és olvasd el, az ahhoz tartozó elemzést!1. mandala – gondolkodás: Gyakran azt gondolhatod, hogy: „én ezt nagyon jól tudom”. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy tisztában vagy minden pletykával, vagy a társaságban te vagy az, aki mindig és mindenről pontos információkkal rendelkezik, hanem arról van szó, hogy a maga teljes valóságában látod a természetet és a körülötted lévő világot.

Az általad választott mandala alapján kíváncsi természettel lehetsz megáldva, de hajlamos vagy túlzásba esni az események kielemzésével. Szükséged van a pihenésre, az egyedüllétre és a csendre, ezért próbálj minél több időt szánni önmagadra, relaxálj és jógázz!

2. mandala – szabadság: Nagyon szeretsz világot látni. Habár tény, utazni sokan szeretnek, mégis te valahogy különbözöl ebben a többi embertől. Tudatosan spórolsz, hogy legyen pénzed arra, hogy minél több országba eljuthass, minél több kultúrával ismerkedhess meg.

Amikor csak teheted, úton vagy, de a pontosság és megbízhatóság ugyanilyen fontos szerepet tölt be az életedbe, ezért számodra elképzelhetetlen az, hogy elkéss valahonnan. Esetedben mindegy az életkorod, mert fiatalon és öregen is igazi vándor vagy, akit senki és semmi sem tarthat vissza az újdonságok megismerésétől.

3. mandala – élmények: A tudatalattid azért súgta a harmadik kozmikus ábrát, mert olyan ember lehetsz, akinek folyamatosan szüksége van az inspirációkra, az új élményekre és ismeretekre. Szeretnél mindent megtapasztalni, a bátorságod és merészséged miatt pedig könnyen bajba kerülhetsz, ám utólag mindig úgy érzed, hogy megérte kísérteni a sorsot.

Tekintve, hogy hajlamos vagy két végén égetni a gyertyát, ezért a harmadik mandala azt tanácsolja neked, hogy légy óvatos a szerencsejátékokkal és a a káros szenvedélyekkel! Jól gondold át, hogy mit szeretnél megvalósítani, megtapasztalni az életedben, aztán egyenként váltsd valóra a céljaidat!

4. mandala – spirituális világ: Talán mostanában egyre gyakrabban fordulnak meg a fejedben az olyan kérdéseken, mint például az, hogy miért dolgozol olyan sokat, mi van, ha sok pénzt keresel, vehetsz-e belőle házat, elég lesz-e a családalapításhoz, és még mire futná belőle?

Előfordul, hogy megszállottként dolgozol, kimerülésig hajtod magad, aztán az előbb említett kérdéseken agyalsz, pedig inkább azon kellene gondolkodnod, hogy mikor élsz, mikor élvezed az élet igazi örömeit, ha végigdolgozod az egész életedet?

5. mandala – szenvedély: Rendkívül határozott, merész és elszánt személy lehetsz, aki nem ijed meg a kihívásoktól, a kockázatoktól, és folyamatosan feszegeted a határokat. A választásod alapján az is elmondható rólad, hogy szívesen segítesz, ha ezt kérik tőled. Igazi harcos vagy, aki mindig kész megmenti a gyengéket és az áldozatokat.

6. mandala – érzékenység: Empatikus, érzékeny személy lehetsz, akiben megvan az erő és a kitartás. Az életedet kreatívan éled, érdeklődsz a misztika, a szemmel nem látható dolgok iránt, és komoly célokat tűzöl ki magad elé, ugyanis szeretnél valami egyedit alkotni.

Azok közé tartozol, akik szeretnék a világot jobb helynek látni, de te teszel is ezért, ha máshogy nem, akkor legalább a közvetlen környezetedben. Arra törekszel, hogy békét, szeretetet, harmóniát találj magadban, és ugyanezt kívánod másoknak is.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló