Egy óra leplezheti le az előző életedet



Válassz egy órát a lenti képről, és tudj meg valami újat önmagadról!

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen előző életből hozott minta játszhat szerepet a mostani életedben, akkor ürítsd ki az elmédet, majd nézz rá a lenti képen szereplő órákra! Hallgass a belső hangodra és válaszd ki, hogy melyik óra vonz a legjobban, majd olvasd el az ahhoz tartozó leírást!Első óra: Ha az első órát választottad, és mostanában jobban odafigyelsz az egészedre, az étkezésedre, esetleg pénzhiány okoz számodra problémát, vagy a párkapcsolatod nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, akkor nem kizárt, hogy ezek a nehézségek az előző életedből származnak.

Az előző életedben szigorú erkölcsöt valló vallási csoporthoz tartozhattál, például élhettél szerzetesként, apácaként, emiatt most akaratlanul is puritán, örömtelen életet választhattál magadnak.

Az is lehet, hogy ennek ellenkezőjéről van szó, mert most szabályosan habzsolod az életet, mintha be akarnád pótolni a korábbi nélkülözését. Ebben az életedben megszabadultál a kötöttségektől, ám még mindig nem találod az arany közepet, ugyanis egyik végletből esel át a másikba.

Mindenképpen vedd észre ezeket a mintákat, valamint igyekezz tudatosan megteremteni a békét és az igazi lelki nyugalmat az életedben! Ehhez a munkához kérheted Jeremiel arkangyal segítségét, ugyanis ő elvágja a múlt kötelékeit, felszabadít téged, hogy végre igazán boldog lehess!

Második óra: Ha a belső hangod a második órát súgta, akkor az előző életedben valamilyen kis törzs, csoport gyógyítója lehettél. Ha a jelenlegi életedben anyagi problémákkal küszködsz, akkor ehhez köze lehet annak, hogy a régmúltban olyasmit kaptál a segítségedért cserébe, amire szükséged volt, így például ételt vagy ruhát.

A második óra alapján nem kizárt, hogy most is gyógyítóként, lelki segítőként tevékenykedsz, ám lehet, hogy ebből nem könnyen élsz meg, hiszen az előző életed tapasztalata mélyen él benned. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy napjainkban már nyugodtan kérhetsz pénzt a gyógyításért, a segítségnyújtásért. Ha ez nehezedre is esik, akkor is fontos, mert csak így tarthatod fent az adok-kapok egyensúlyt.

A munkád és a szolgáltatásod ugyanolyan értékes, amilyen te magad vagy, tehát a kérdés az, hogy te mennyire értékeled magad. Ha a második órát választottad, akkor bátran kérd Rafael arkangyal segítségét, hogy tisztítsa meg az előző élethez való kötődésedet, de abban is támogathat, hogy jólétet, bőséget teremts az aktuális életedben.

Harmadik óra: Amennyiben a harmadik óra mellett döntöttél, akkor az előző életedben viszonzatlan, reménytelen szerelmet élhettél meg, most pedig legbelül még mindig őrzöd ezt a fájdalmas, keserű élményt. Abban az esetben, ha a jelenlegi életedben kudarcot vallanak a kapcsolataid, menekülsz a valódi, mély érzelmek elől, akkor még nagyon erős lehet benned az a hit, ami miatt úgy érzed, hogy nem vagy elég jó, elég értékes a szeretethez.

Nem véletlen, ha mindig olyan párt vonzol be, aki nem értékel, nem tisztel megfelelően, ugyanis valójában te magad akadályozod a boldogságodat, vagyis tudattalanul követed az előző életed mintáját.

Ennek megoldásához, a valódi boldogsághoz és a feloldozáshoz Ariel arkangyaltól kérhetsz segítséget, amihez gyújts meg egy zöld gyertyát, ami a szívcsakra színe. Ariel segít megtisztítani a szívcsakrát, ami által végre képes leszel önmagadat és másokat szeretni, hajlandó leszel elfogadni a szeretetet és a hozzád leginkább illő partnert.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló