Milyen tevékenységgel oldhatod a randi előtti feszültséget?A csillagjegyed alapján így szabadulhatsz meg a találka előtti stressztől.Kos: Találékony és spontán Kosként az a legjobb randi előtti stresszoldó a számodra, ha az otthonodat csinosítod. Például akassz fel egy új képet a falra, vagy cseréld le a tapétát, próbálj ki új színt a nappaliban.

Bika: A randi előtti szabadidődben mozogj, hiszen gyakorlatias és céltudatos Bikaként az edzés, például a spinning vagy a futás oldhatja benned a legjobban a feszültséget.

Ikrek: Az egyedüllétet ki nem állhatod, főleg randik előtt, ezért esetedben az a legjobb stresszoldó tevékenység, ha a találkozó előtt beszélsz valakivel az aggodalmaidról, akár telefonon, akár egy kávé mellett.

Rák: Mivel a megérzéseid nagyon jók, ezért érdemes önelemzéssel töltened a randi előtti szabadidődet. Vegyél elő papírt és tollat, majd írd le, hogy mi mindent szeretsz magadban, milyen társra vágysz, és mi az, ami miatt feszültnek érzed magadat!

Oroszlán: Azzal oldhatod a legjobban a randi előtti stresszt, ha készítesz egy szuper szelfit, amit feltöltesz a közösségi oldaladra. A bejövő lájkok biztos, hogy azonnal helyrebillentik önbizalmadat.

Szűz: Ha izgulsz a randid előtt, akkor rakj rendet a szekrényedben, ugyanis Szűzként nagyon sokra tartod a rendet, a tisztaságot, ezért számodra a rendrakás a legjobb stresszoldó tevékenység. Válogasd ki, hogy melyik ruhákra nincs már szükséged, majd add azokat a rászorulóknak!

Mérleg: Mérlegként imádod a szépséget, a harmóniát, a békét és a nyugalmat, ezért számodra remek randi előtti stresszoldó tevékenység lehet az otthoni manikűrözés, ami kikapcsol és ellazít. Esetedben nem kevés feszültséget okoz az, hogy nemet mondj valaki kérésére, de egy kis otthoni kényeztetés segít helyrerázni a lelked.

Skorpió: Skorpió csillagjegyed alapján a titokzatosság jellemző rád, emiatt igazi kihívásként tekintesz a randevúra, ami előtt a zenehallgatás lehet számodra a legjobb feszültségoldó tevékenység.

Mivel úgy gondolod, hogy a magánéleted csak rád tartozik, ezért zárd be az ajtót, tekerd fel a hangerőt, kapcsold be a kedvenc számaidat, amikre táncolj! Hidd el, ez csodát fog művelni a lelkeddel és az idegeiddel!

Nyilas: Ha Nyilas a csillagjegyed, akkor számodra nincs fontosabb a szabadságnál, ezért a horoszkóp szerint azzal oldhatód a legjobban a randi előtti feszültséget, ha kimész a szabadba, mert a természet biztos, hogy megnyugtat. Menj el a közeli parkba, teríts le egy plédet a fűre, és olvasd a kedvenc könyvedet! Ha ezt megteszed, akkor a friss levegő nemcsak ellazít, hanem a gondolataidat is eltereli a randiról.

Bak: Ha izgulsz a randid előtt, akkor intézd el a napi teendőidet, mert Bakként nagyon praktikus, fegyelmezett személy vagy, aki soha nem adja ki a kezéből az irányítást. A randi előtt például menj el bevásárolni, vidd el a ruhákat a tisztítóba. Mivel a tennivalóid listája mindig hosszú, ezért így két legyet ütsz egy csapásra, hiszen egyfelől kipipálhatsz néhány feladatot, másfelől sokkal nyugodtabban mehetsz a randidra.

Vízöntő: Vegyél elő egy tepsit, készítsd elő az alapanyagokat, és süss kekszet, vagy találj ki egy új receptet az esti találkád előtt! Mivel Vízöntőként jellemző rád a nagyvonalúság, ezért akár a randipartneredet is megkínálhatod a süteménnyel.

Halak: Habár Halak csillagjegyed miatt jellemző rád a nyugodtság, mégis a randi előtt hajlamos vagy izgulni, ám a feszültséget könnyen elűzheted a jógával, ami segít megtalálni a belső nyugalmadat.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló