Őszi jóslat



Neked mit üzen az Univerzum?

Beköszöntött az ősz, ami új sikereket, kudarcokat, akadályokat és lehetőségeket hoz mindenki életébe. De rád vajon mi vár a következő három hónapban? Neked mit üzen az Univerzum 2019 őszére? Ha választasz egyet a lenti képen látható Telihold Tarot lapjai közül, akkor megkaphatod a neked szóló útmutatást.1. Teremtés: Az Univerzum neked szóló üzenete az, hogy testileg és lelkileg is tele vagy olyan rejtett erővel és energiával, amelyeket fel kell ébresztened 2019 őszén! Ehhez hívhatod segítségül a környezet adta elemeket, így például az egészséges ételeket, vagy a természet kincseit.

A lelkedben rejtőző energiát meditációval, csenddel, nyugalommal és szeretettel erősítheted. Emellett köszönj meg mindent, amid van, és légy hálás! Ha mindezt megteszed, akkor az őszi hónapokban jobb és kedvezőbb irányba fordulhat az életed.

2. Egyensúly: Az Univerzum neked szóló üzenete arról szól, hogy 2019 őszén zsonglőrként próbálod egyensúlyban tartani a rengeteg feladatodat, ám az Univerzum azt üzeni, hogy egy bölcs ember tudja, hogy ennél sokkal célravezetőbb valamit befejezni, vagy elengedni.

A következő három hónapban tedd ezt, hiszen így sokkal jobban jársz, mint akkor, ha túl sok labdát dobálsz a levegőben és egyszer csak leejted azokat, mert akkor a nevetség tárgyává válsz, nem pedig a csodálaté.

Az Univerzum szerint az elmúlt időben egyébként is túlteljesítettél, tehát ősszel nyugodtan adj lejjebb a kötelezettségekből, mert akkor végre egyensúlyt teremthetsz az életedbe!

3. Mágia: Az Univerzum azt üzeni neked, hogy az őszi hónapokban látható és láthatatlan energiák fognak körülvenni, az aurád ragyogása pedig a szemeiden is látszanak majd. Ősszel a benned lángoló akarat, kreativitás és mozgás a változás hajtóereje, éppen ezért ne fogd vissza a vágyaidat, hanem engedd azokat szabadon szárnyalni! Emellett koncentrálj a célodra, fűtsd fel az érzéseidet, engedd ki a mágiát, és hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek. 2019 őszén mindenre képes leszel.

4. Türelem: Az Univerzum azt üzeni neked 2019 őszére, hogy a helyzeted még nem érett meg az aratásra, vagyis még légy türelemmel, mert kicsit várnod kell arra, hogy bizonyos dolgokat meglépj, megtégy.

A fontos döntéseket és a tervek megvalósítását későbbre kell halasztanod, az így nyert időben pedig készülj fel a tökéletes pillanatra, gondolj át mindent újra és tarts ki! Hamarosan eljön a te időd, akkor pedig rá fogsz jönni, hogy miért ezt az őszi tanácsot kaptad az Univerzumtól.

5. Egyszerűség: Az Univerzum neked szóló üzenete az, hogy 2019 őszén ideje lenne hálát adnod az olyan egyszerű ajándékokért, mint például a természet szépségéért, vagy azért, hogy tudsz dolgozni, lélegezni, vannak barátaid, családod.

Ha ősszel úgy érzed, hogy lélekben elszegényedtél, akkor állj meg, és gondolkodj el azon, hogy mi mindenért lehetsz hálás! Ez, valamint a felfogásod megváltoztatása, segíteni fog abban, hogy közelebb kerülj a lelki gazdagsághoz, a belső örömhöz.

6. Otthon: Az Univerzum azt üzeni, hogy az otthon menedék, búvóhely, a biztonság és a melegség helye, ahol olyan kellemes dolgokat tehetsz, amiket csak otthon lehet. Ugyanakkor az otthon nem kizárólag egy fizikai ponton létezik, hanem a szívedben is ott kell lennie, hogy bárhol otthon érezhesd magad.

Ezzel az Univerzum azt akarja mondani, hogy igazán otthon ott vagy, ahol a számodra legkedvesebb emberek vesznek körül, és boldogságot hoznak az életedbe. Az őszi hónapokban iparkodj minél több időt a szeretteiddel tölteni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló