Kiknek lesz szerencsés, kiknek lesz nehéz a szeptember?



Melyik három csillagjegy fogja élvezni az ősz első havát, és melyik három várja már most a szeptember végét?A horoszkóp szerint szeptemberben lesznek csillagjegyek, amelyek szülöttei megsínylik a következő heteket, ám nekik nem szabad kétségbeesniük, hiszen ez is csak egy átmeneti időszak. Mellettük lesznek, akik szerencsésnek érezhetik magukat, de csak akkor, ha képesek lesznek élni az előttük felbukkanó lehetőségekkel.

De vajon kiknek lesz nehéz, kiknek lesz örömteli az ősz első hava? Köztük vagy?

Ez a három csillagjegy megsínyli a szeptembert!

Halak: Ha azt hitted, hogy már túl vagy a legstresszesebb időszakon, és sikerült legyőznöd a félelmeidet, akkor tévedtél, mert szeptember közepén minden rémálmod visszatérhet. Pánikba mégse ess, hiszen most már tudod, hogy hogyan győzheted le a nehézségeket, amiket végre örökre száműzhetsz az életedből. Ha szeptemberben képes leszel kezelni a legrosszabbat, akkor végre elindulhatsz a gyógyulás felé vezető úton.

Skorpió: Szeptemberben olyan érzéseket fedezhetsz fel a lelked mélyén, amelyekkel nem lesz jó szembesülni, mégis az ősz első havában muszáj foglalkoznod ezekkel, mert csak így jöhetsz rá arra, amit valójában szeretnél.

Kos: Szeptemberben egyszerre borulnak ki a szekrényedben őrzött csontvázakat, a múltbeli traumákkal való szembenéz pedig fájdalmasan érinthet. Habár igazán kemény munka vár rád az ősz első havában, mégis végezd ezt el, hiszed te is tudod, hogy ez az első lépés a gyógyuláshoz vezető úton.

Eleinte kaotikusnak érezheted a lelki világodat, és az érzéseidet se fogod érteni, viszont ezen át kell esned ahhoz, hogy végül tisztán lásd a jövődet.

Ez a három csillagjegy lesz a legboldogabb szeptemberben!

Mérleg: Számodra a szeptember leginkább azért lesz örömteli, mert nyugalomban fog telni. Az ősz első havában sok időt fordítasz arra, hogy megtaláld a belső békédet. Ez a vágy sokáig fog hajtani, a cél elérésének érdekében pedig komolyabban kezdhetsz foglalkozni a meditációval és a sporttal. Mérlegként az is fontos a számodra, hogy kivirágozhass, ezért maradj őszinte a vágyaidhoz és önmagadhoz!

Ha párt keresel, akkor szeptemberben jó esély van arra, hogy megtalálod az igaz szerelmet, amitől még boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz, ha ezt egyáltalán tudod még fokozni.

Oroszlán: Szeptemberben egyfelől esélyed lesz arra, hogy végre őszintén beszélj az érzéseidről, másfelől elengedhetsz egy nagy terhet, ami régóta nyomaszt. Az, hogy szeptemberben igazán jól érezd magad a bőrödben, nagyban függ attól, hogy mennyire tudod boldoggá tenni a szeretteidet.

Mivel erre vágysz a legjobban, ezért semmilyen erőlködésre nem lesz szükséged ehhez. A dolgod csupán annyi, hogy őszintén mondd el a szeretteidnek, hogy mit érzel velük kapcsolatban, fejezd ki feléjük a szeretetedet, mert már ennyi elég ahhoz, hogy megerősítsd a kapcsolataidat!

A szakmai életedben kellemes meglepetésre számíthatsz szeptemberben, aminek időszakában az a legfontosabb, hogy továbbra is légy magabiztos, mert akkor a siker garantált.

Nyilas: Szeptemberben remek lehetőséged lesz arra, hogy átgondold mindazt, amit 2019-ben eddig elértél szakmai és magánéleti téren. Az ősz első havában tele leszel életerővel, és nem hagyod, hogy bármi is elrontsa a hangulatodat.

A jókedveddel a környezetedet is felvidíthatod, ráadásul valóra válthatod egy régi álmodat, ugyanis szeptemberben képes leszel eldobni a jövőddel kapcsolatos aggályaidat.

(Forrás: tudasfaja.com, egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló