Szabadulj meg a félelmeidtől!



Őszi varázslatok, amelyek segítenek elérni a céljaidat!Szabadulj meg a nem kívánt terhektől, szokásoktól, félelmektől: Egy szombati napon vegyél magadhoz egy fekete gyertyát, három füstkvarcot és tömjénfüstölőt. Menj ki a szabadba, ahol keress egy olyan nyugodt helyet, ahol biztos, hogy nem fognak megzavarni. Bátran hallgass a megérzésedre, ami elvezet erre a pontra.

Amikor megtaláltad a megfelelő helyet, akkor vedd elő a gyertyát, amibe karcold a nevedet és a születési dátumodat, közben pedig gondolj arra, amitől szeretnél megszabadulni, amit szeretnél elengedni.

Gyújtsd meg a gyertyát, miközben ezt mondd:

„Amire nekem nincs szükségem, hadd adjam át neked Drága Föld. Szívd magadba, vidd el tőlem távol és alakítsd át azzá, amire neked lehet szükséged. Tisztítsd meg testemet és lelkemet, fogadd magadba az én terheimet.”

Következőlépésként fogd a kezedbe a három füstkvarcot, meditálj, relaxálj egy kicsit. Fontos, hogy addig maradj, amíg a gyertya, amiből válassz megfelelő méretűt, végig nem ég, ugyanis annak ideje során adod át a földnek azt, amitől meg akarsz szabadulni!

Áss egy gödröt, tedd abba a gyertyacsonkot, az egyik kvarcot és közben mondd el ezt a varázsigét: „Eltemetem minden rossz érzésemet.” A másik kvarcot dobd el olyan messzire, amilyen messzire csak tudod, és közben mondd el ezt:„Elengedem minden félelmemet.”

Az utolsó kvarcot vízbe kell dobnod, ezekkel a szavakkal kísérve: „Elhagyom minden terhemet.”

Ezzel befejeződött a szertartás.

Az Esthajnalcsillag kristályvarázs: Az őszi depressziót és a negatív időszakot kerülheted el, ha készítesz egy fénykristályt. Az első dolgod az, hogy szerezz egy hegyikristályt, majd csütörtökön gyújts meg kilenc fehér gyertyát! A kristályt a kezedben fogva mondd el a varázsigét:

„Ragyogó Esthajnalcsillag, ki úgy világítasz, mint a Nap, adj egy kis darabkát magadból, hozz nekem reményt, erőt és fénysugarat, hogy legyen mivel átvészelnem a sötét időszakot. Kívánj nekem sok szerencsét és mikor e kristályra ránézek, nem fogok félni a sötétben, mert tudom, hogy elűzze tőlem messzire mindent, mi gonosz.”

A hegyikristályt tedd ki éjszakára, vagy helyezd az ablakba úgy, hogy fény érje. Másnaptól ékszerként viselheted, vagy legalább tartsd magadnál!

Bőségkosár rituálé: Fogj egy kis kosarat, amibe tegyél almát, gyümölcsöt, süteményt, tejet, bort, mézet és magvakat, majd menj ki az erdőbe, ahol a megérzéseidre hallgatva, keress egy nyugodt helyet, ahol senki sem fog megzavarni, miközben elvégzed a szertartást.

Gyújts meg egy aranyszínű gyertyát, és kezdd el a rituálét ezekkel a szavakkal: „Ajándékot hoztam a Természet Isteneinek, Anyának és Atyának. Fogadjátok szeretettel és ha kedvetekre lesz, úgy ajándékozzatok meg bőséggel és jóléttel, hogy a hideg beálltával, a tél közeledtével se szenvedjek hiányt semmiből.”

Vedd ki a kosárból a süteményt, az almákat és a gyümölcsöket, amiket rakj le, például, egy választott kőre, fához vagy bokorhoz. Öntsd körbe ezeket borral, tejjel, esetleg mézzel, miközben ezt mondd: „Előbb nekem kell adnom, hogy kapjak, s ez így van jól. Ha sokat nem is, de azt a keveset, amit adok szívből adom, és szívből dicsérem neveteket és kérem, hogy áldjatok meg.”

Amikor kész vagy, akkor relaxálj egy kicsit, majd nézz körül magad körül! Ha megpillantasz egy gesztenyét, furcsa alakú követ, falevelet vagy más jellegzetességet, akkor azt vidd magaddal, és köszönd meg a „csereajándékot”, ami meghozza neked a kért bőséget.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló