Mennyit változtál az elmúlt időben?



A képen először meglátott erdei állat alapján kiderül, hogy miben változtál meg idén.Az életben semmi sem állandó. Minden folyamatosan változik, kezdve a napszakokkal, az időjáráson át az emberekig, akiknek személyisége kisebb-nagyobb mértékben, de változik. Van, aki tudatosan dolgozik azért, hogy változzon, fejlődjön, míg mások nem előre, hanem sajnos visszafelé fejlődnek.

Az emberek általában év végén tekintenek vissza az elmúlt évre, de sokan a nyár végén, ősz elején döntenek úgy, hogy ideje átgondolniuk, hogy miben és mennyit változtak előnyükre vagy hátrányukra. Ebben segíthet a következő teszt, amelyből megtudhatod, hogy miben változtál 2019 eddigi hónapjaiban.

Ha szeretnéd kipróbálni a tesztet, akkor csak vess egy pillantást a lenti képre, és jegyezd meg, hogy melyik erdei állatot pillantott meg legelőször. Ha megvan a válasz, akkor olvasd el az ahhoz tartozó leírást!

Bagoly: Ha a bagoly volt az az erdei állat, amit először megláttál a képen, akkor 180 fokos fordulatot vehetett az életed, vagyis bölcsebb és átgondoltabb személlyé változhattál az elmúlt időszakban.

Most már nem hozol elkapkodott döntéseket, valamint elfogadtad, hogy vannak az életben olyan dolgok, amelyek tőled függetlenül történnek, ezekért pedig többé nem bünteted önmagadat.

Róka: A képen általad először meglátott erdei állat azt mondja rólad, hogy végre nem akarod mások életét élni és képes vagy elfogadni önmagadat. A róka alapján többé senkivel sem hasonlítod össze magad, az életedet pedig a saját szabályaid alapján éled, mert most már tudod, hogy csak így lehetsz igazán boldog.

Medve: Amennyiben a medvét láttad meg először a képen, akkor ahogy telt és múlt az idő, úgy gyarapodtál egyre több tapasztalattal, aminek hála erősebbé, magabiztosabbá váltál. Most már képes leszel mindent véghez vinni, amit a fejedbe veszel, és többé nem adod fel olyan könnyen, mint korábban.

Farkas: Ha a farkas volt az első erdei állat, amit megláttál, akkor az elmúlt időben olyan irányba változhattál, hogy most már sokkal jobban hagyatkozol a megérzéseidre, valamint a korábbinál jobban követed a saját elképzeléseidet.

A farkas szerint többé nem bízol meg vakon senkiben, és nem ijeszt meg az egyedüllét. A saját érdekedben keményebben lépsz fel, mint egykor, ha pedig valamit eltervezel, akkor azt valóra is váltod.

Mókus: Ha a mókus volt az az erdei állat, amelyen elsőként akadt meg a tekinteted, akkor a korábbinál sokkal előrelátóbbá váltál. Most már megtanultad, hogy hogyan készülj fel egy feladatra vagy a nehezebb időkre. Az eddiginél kevésbé függesz másoktól és ügyesen rendezed azokat a problémákat, amelyekkel régen szenvedtél.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló