Tarot jóslat szeptemberreMit jósol a kártya az ősz első havára?

Ha szeretnéd tudni, hogy a tarot-kártya mit jósol neked szeptemberre, akkor hunyd be kicsit a szemed, lazulj el, ürítsd ki az elmédet, majd a megérzéseidre hagyatkozva, válassz egyet a lenti képen látható három lap közül!

Ha szeretnél, akkor kérdést is feltehetsz. Így például azt, hogy: Mi a legfontosabb feladatom szeptemberben? Mire figyelmeztet a tarot-kártya ebben a hónapban?

A kérdés után válassz egy lapot, majd olvasd el a különleges szeptemberi jóslatot!1. A Bolond: A történelemben a bolond volt az egyetlen, aki őszintén kimondhatta a véleményét az uralkodónak a királyi udvarokban. Ezt csak nagyon okosan, átgondoltan és humorral tehette meg, a király pedig nem egyszer megfogadta a bolond tanácsait. A kártyalap neked is ezt tanácsolja szeptemberre, vagyis azt, hogy légy nagyon körültekintő, okos és megfontolt!

Emellett minden helyzetben őrizd meg a humorodat és az öniróniádat, mert azzal csodákat érhetsz el! Habár szeptemberben elsősorban önmagaddal kell kritikusnak lenned, ezzel mégse ess túlzásba! Mint mindig, úgy most is törekedj az egyensúlyra és a mértékre!

Szeptemberben esélyed lesz arra, hogy túllépj mindenen, ami csak visszahúz, az akadályokat pedig eltaposhatod. Az ősz első havában ne a múltra, hanem a jövőre koncentrálj, és ne hagyd, hogy valami, vagy valaki, eltérítsen a céljaidtól! Ha szeptemberben odafigyelsz a belső hangodra, akkor tökéletesen tudni fogod, hogy mi a legjobb megoldás a számodra!

2. A Diadalszekér: Végighaladtál egy úton, amiért cserébe szeptemberben kiváló lehetőséged lesz arra, hogy learasd a dicsőséget. Az életedet te irányítod, és jól tudod, hogy mit, hogyan szeretnél elérni, megvalósítani. Már nagyon közel jársz, de a célszalagot még nem szakítottad át. Ugyanakkor biztos, hogy a lehető legjobb úton haladsz, az elmúlt időszakban pedig csupa jó döntést hoztál, amiért sokan felnéznek rád, vagy éppen irigyelnek.

Szeptemberben sikerre, boldogságra, elismerésre és jutalomra számíthatsz, ám arra nagyon figyelj, hogy a dicsőség ne szálljon a fejedbe. Már csak azért se, mert ez még távolról sem az utad vége, hanem csak egy fontos állomása az életednek.

Az ősz első havában pihenj egy kicsit, élvezd a sikert, de aztán erővel és energiával telve vágj neki a folytatásnak, az újabb megmérettetésnek! Most már van annyi tapasztalatod, hogy azokat felhasználhasd a jövőben, úgyhogy csak így tovább!

3. A Mágus: Szeptemberben tiszta lappal indulhatsz neki valami újnak. A tarot jóslata szerint a saját életed mágusa vagy, vagyis egyedül rajtad múlik, hogy mit teremtesz, milyen varázslatokkal éled az életedet. Szeptemberben minden lehetőség adott lesz ahhoz, hogy elérd a kitűzött céljaidat, hiszen képes leszel a jövőbe látni, ráadásul bizakodó és optimista leszel.

Az ősz első hava számodra az új lehetőségek és az újrakezdések időszaka lesz, ám mindebből csak akkor valósulhat meg valami, ha eldöntöd, hogy miben akarsz újítani, változtatni, vagy miben szeretnél te magad megújulni? Ezeket a kérdéseket mindenképpen tedd fel magadnak!

Szeptemberben végre ráléphetsz arra az útra, ami elvisz a sikerhez. Most te vagy a saját szerencséd kovácsa, úgyhogy döntsd el, hogy mire vágysz a legjobban, majd tedd meg azért az első lépést! Ha ez nem is lesz nagy lépés, az életed mégis alaposan megváltozhat tőle.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló