Jövőre érkezik Godzilla és Kong összecsapása2020 legjobban várt blockbusterei.Godzilla Vs. Kong: A jelenlegi tervek szerint 2020 márciusában mutatják be a hazai mozikban a Godzilla Vs. Kong filmet, ami tovább bővíti a Warner szörnyuniverzumát, annak ellenére, hogy a Godzilla II. nem hozott olyan jól, mint azt a stúdió remélte.

Ugyanakkor a Warner keze meg volt kötve, hiszen A szörnyek királya premierjének idején már javában forgatták a Godzilla Vs. Kong című filmet, ami esetében a készítőknek ki kellett találniuk valamit, hogy a két szörny harca ne két másodpercig tartson, hiszen Godzilla jóval nagyobb, mint a Koponya-sziget ura.

A korábban független horrorfilmeket rendező Adam Wingard által készített, remélhetőleg szörnyharccal teli filmbe visszatér Millie Bobby Brown és Kyle Chandler.

Fekete Özvegy (Black Widow): Magyarországon 2020. április 30-án mutatják be a Fekete Özvegy című filmet, amit részben hazánkban forgatták, de nem az ominózus budapesti eseményeket fogja végre elmesélni, ugyanis a történet a Polgárháború és a Végtelen háború között játszódik.

Habár a Marvel filmjéről egyelőre nem sokat tudni, az mégis sejthető, hogy Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) a szárnyai alá vesz egy másik ügynöknőt (Florence Pugh). A cselekményről az is kiderült, hogy a főgonosz, avagy egyik főellenség, a Kiképző lesz, aki képes pusztán megfigyelés alapján elsajátítani mások tulajdonságait. Emellett számíthatunk Red Guardian (David Harbour) felbukkanására is, aki tulajdonképpen Amerika Kapitány orosz megfelelője.

A Fekete Özvegy intenzív akciójeleneteket és kemény kézi csatákat ígér, valamint azt, hogy a megtekintése után még jobban fog fájni, hogy a Végjátékban történtek miatt többé nem láthatjuk Natashát.

Wonder Woman 1984 (Wonder Woman 1984): A jelenlegi tervek szerint 2020 júniusában érkezik a Wonder Woman folytatása, ami esetében meglepő, hogy a nyolcvanas években játszódó filmben feltámad az első részben hősi halált halt Steve Trevor (Chris Pine), aki nem csak emlékképek formájában bukkan fel.

A Wonder Woman 1984 esetében az is érdekes lesz, hogy hogyan állta meg a helyét az eddig leginkább vígjátékokból ismert Kristen Wiig, mint Cheetah, azaz Gepárd, aki amolyan érzelmi ellenlábasa Diana Prince-nek.

Tenet (Tenet): A tervek szerint 2020 júliusában mutatják be a hazai mozikban a Christopher Nolan rendezésével készült Tenet című filmet, aminek eddigi kedvcsinálójából csak kapiskálni lehet, hogy miről fog szólni.

Annyi már kiderült, hogy a cím egy palindrom, vagyis visszafelé olvasva ugyanaz, a teaser ismétlődéseiből pedig arra lehet következtetni, hogy az alkotás az idővel, annak forgatásával és a deja vu élménnyel játszik majd.

Az első hivatalos leírásból viszont az derült ki, hogy a Tenet egy egész világot átszövő, akcióval teli, kémhistória, aminek főszerepét John David Washington játssza, de mellette feltűnik Michael Caine, Robert Pattinson, Aaron-Taylor Johnson, Kenneth Branagh és Elizabeth Debick is.

Örökkévalók (Eternals): A magyar mozikban 2020. november 5-én érkezik a Marvel Moziverzum negyedik fázisának első eredeti karaktertereket felvonultató filmje, az Örökkévalók, aminek címszereplői az Égiek nevű, istenszerű lények, akikről már esett szó A galaxis őrzőiben. A történet szerint ezek a halhatatlan lények kapják azt a feladatot, hogy védjék meg a Földet a betolakodó deviánsoktól.

Az Örökkévalók szereplőgárdájába olyan neveket sikerült megszerezni, mint Angelina Jolie, Salma Hayek, Bryan Tyree Henry, Kumail Nanjiani, Richard Madden és Gemma Chan.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló