Szerencsehoroszkóp péntek 13-ra



Mire számíthatsz a mai napon?Kos: Voltak ennél már sokkal rosszabb napjaid, ugyanis ezen a péntek 13-án a legnagyobb problémád az lesz, hogy megbántasz valakit, esetleg rosszat teszel valakinek. Szerencseosztályzatod: 3.

Bika: Végre kipróbálhatsz valamit, amit nagyon régóta szerettél volna. Ez a nap az izgalmas újdonságok jegyében fog telni, ezért semmit se csinálj úgy, mint tegnap, vagy tegnapelőtt! Péntek 13-án bátran vesd bele magad valamibe, ami félelmetes, bizonytalan! Szerencseosztályzatod: 3.

Ikrek: Rengeteg dolgot szeretnél elintézni péntek 13-án, ám ez a nap nem alkalmas a papírmunkára. Arra is számíthatsz, hogy néhány helyre nem érsz oda időben. Ugyanakkor a kézügyességed és a precizitásod jobb lesz, mint általában. Szerencseosztályzatod: 4.

Rák: Legbelül érezni fogod, hogy egy új fejezet kezdődik az életedben, ám az új korszakból csak akkor lehet valami, ha lemered és le tudod zárni életed régi szakaszát. Ez a nap a lezárások, befejezések és elengedések időszaka, ezért tudatosan mondd ki, hogy mi az, amire már semmi szükséged az életben! Szerencseosztályzatod: 5.

Oroszlán: Péntek 13-án addig tágítod a határokat, hogy végül olyasmire is igent mondasz, aminek megoldása lehetetlen küldetésnek tűnik. Péntek 13. a bátor vállalkozások napja lesz a számodra. Szerencseosztályzatod: 3.

Szűz: Sokkal nehezebb napod is lehetne péntek 13-án, de szerencsére a körülötted lévő emberek tisztában lesznek azzal, hogy mit csinálnak, és azt is tudják, hogy mivel könnyíthetik meg az életedet. Szerencseosztályzatod: 4.

Mérleg: A csillagjegyed alapján a rossz híreket mondod el a legnehezebben az embereknek, ezen a péntek 13-án pedig lesz valaki, akinek neked kell elmondanod valamit, ami szerinted rossz hír lesz a számára. Ugyanakkor nem kizárt, hogy az illetőnek a megszabadulást fogja jelenteni az információ. Szerencseosztályzatod: 3.

Skorpió: Péntek 13-án végre visszatérhetsz a saját tempódhoz! Az életedet végre úgy intézheted, ahogy neked kényelmes, és úgy alakíthatod, hogy az senkit se zavarjon. Péntek 13-án jól teszed, ha lassítasz, mert ellenkező esetben elrohanhatsz az új lehetőségek mellett. Szerencseosztályzatod: 5.

Nyilas: Péntek 13-án nem lesz értelme annak, hogy házi barkácsolással próbálod megoldani a felmerülő problémákat, mert azzal csak az idődet pazarlod, az eredmény pedig nem lesz túl jó. Nyugodtan hívj szerelőt és szakembert a ház körüli teendők miatt! Szerencseosztályzatod: 3.

Bak: Péntek 13-án úgy érezheted, hogy egy lehetőség megszűnt létezni, és te nem éltél vele, amíg lehetett volna. Ez ne keserítsen el, ugyanis tudnod kell, hogy ezen a napon csak olyasmit vesz el tőled az élet, amire nincs szükséged! Hamarosan egy sokkal jobb lehetőség fog érkezni. Szerencseosztályzatod: 2.

Vízöntő: Péntek 13-án valaki szeretne rád hagyni egy projektet, céget, esetleg feladatot. Az illetőnek ez a lehetőség már nem éri meg, vagy csak fájdalmat okoz neki, ezért szeretne megválni tőle. Habár úgy érezheted, hogy számodra ez egy jó lehetőség, mégis egyszerűbb dolgod lenne, ha a semmiből építkeznél, mint azzal, hogy egy romot próbálsz kipofozni. Szerencseosztályzatod: 2.

Halak: A napod nem indul jól, és lehet, hogy a reggeli késésedet nem tudod behozni, ezért mindenhova késve érkezel, ám ennek ellenére a szerencse egész nap veled lesz. Péntek 13-án mindenhol sikerül könnyen elintézned az ügyeidet, ráadásul sokkal egyszerűbben, mint azt remélted. Szerencseosztályzatod: 5.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló