Fákat vesz feleségül Richard Torres



Történetek objektofíliás emberekről, vagyis azokról, akik erős vonzalmat éreznek a tárgyak iránt.Richard Torres és a fa: A perui aktivista 2013 óta rendszeresen feleségül veszi a fákat, részben azért, mert imádja őket, másrészt azért, hogy felhívja a figyelmet a természet- és a környezetvédelem fontosságára. A férfi minden esetben komplett ceremóniát szervez, amin a násznép megnézheti, ahogy Torres esküt olvas fel, gyűrűt húz a fa ágára, majd megpuszilja a menyasszonyt.

Erika és az Eiffel-torony: 2007-ben ment hozzá az Eiffel-tornyhoz Erika, aki kislánykora óta vonzódik a tárgyakhoz, főleg a hidakhoz, ám iskoláskorában még úgy tett, mintha ő is olyan lenne, mint a többi ember.

Amikor aztán mégis kiderült, hogy objektofíliás, akkor a társai kigúnyolták, a családja elfordult tőle, pedig Erika pont, hogy a tárgyak iránti erős vonzódásának köszönhette nem egy sikerét. Például az F–15-ös vadászgépek iránti szenvedélye miatt nyert az íjásztudásával negyedmillió dolláros amerikai ösztöndíjat a légierőnél. Igaz, később ugyanezért a rajongásáért rúgták ki és küldték haza a légierőtől.

Erika szintén az objektofília miatt lett sikeres íjász, hiszen nagyon szereti a Lance névre keresztelt versenyíját. Az igaz szerelem azonban akkor talált rá, amikor meglátta az Eiffel-tornyot, aminek először a szerkezete nyűgözte le.

A nő teljesen biztos volt abban, hogy az építmény a tökéletes társ a számára, ezért hamarosan a toronynál szervezett ceremóniám összekötötte vele az életét, aminek részeként a nevét is felvette. Erika Eiffel elmondta, hogy most boldognak érzi magát, imádja az életét, amivel nem árt se magának, se másoknak.

Amy Wolfe Weber és a hullámvasút: A Pennsylvaniában élő Amy Wolfe Weber templomi orgonistaként dolgozik, ám a magánélete távolról sem ennyire átlagos vagy formai, ugyanis a 35 éves nő párja egy hullámvasút.

A kapcsolat Weber kiskamasz korában kezdődött, amikor először találkozott az 1001 Nachts névre keresztelt, 24 méteres hullámvasúttal, aki iránt azonnal testi-lelki vonzalmat érzett. Ez a nőt egyáltalán nem ijesztette meg, ugyanis úgy érezte, hogy ez élete legtermészetesebb érzelme. Ugyanakkor azzal ő is tisztában volt, hogy ez a vonzalom eltér a normáktól, éppen ezért nem mondta el senkinek.

Az első találkozás óta a nő több, mint háromezer alkalommal utazott a hullámvasúton, akihez aztán feleségül ment. A kapcsolat teljesen mértékben kielégítő Weber számára, mind fizikai, mind spirituális szempontból.

Yiu Le saját magát vette el férjül: A kínai Yiu Le saját bevallása szerint is kissé narcisztikus. Mivel a férfi saját magán kívül nem talált senkit, akivel jól érezné magát, ezért annak ellenére kénytelen volt önmagát férjül venni, hogy nem vallja magát melegnek.

Yiu Le ezzel megspórolta azt a rengeteg időt és pénzt, amit egyébként az igazi keresésére fordított volna, ráadásul nála jobban senki sem ismeri a házastársát. A kartonból készült másával oltár elé álló férfi úgy gondolja, hogy az esküvő önmaga újjáépítése, az önmagával töltött időben pedig az ellenkező nemmel kötött házasságokon elmélkedik.

(Forrás: divany.hu)

Ajánló

Ajánló