A cigánykártya őszi jóslataMiről fog szólni az előtted álló időszak?Kos: Komoly bizalmi válságba kerülsz 2019 őszén, mert elhiszed a rossz indulatú pletykákat, és nehezen bízol meg a párodban, rokonaidban. A félelem és a féltékenység rossz tanácsadó.

Bika: Szerelemről, házasságtól és a párkeresésről fog szólni számodra 2019 ősze. Ha párt keresel, de eddig nem próbáltad ki az internetes társkeresőket, akkor most ideje esélyt adnod ezeknek! Ha már foglalt vagy, akkor az őszi hónapokban próbálsz minél több időt a pároddal tölteni.

Ikrek: Ha családalapítást tervezel, akkor érdemes most belevágnod a dologba, de eljegyzésre is számíthatsz. A karriered és az anyagiak terén kiváló lehetőséged nyílhat egy új vállalkozás indítására és a tartozások rendezésére.

Rák: Ajándékpénz ütheti a markodat és szerencse kísérheti az utadat a cigánykártya jóslata szerint, ezért bátran tölts ki egy lottószelvényt! Megérdemeled a váratlan bevételt, hiszen mostanában rengeteg kiadásod volt, ráadásul nem egyszer kölcsönökkel orvosoltad a pénzügyi problémáidat. Ne kezdj pénzszórásba!

Oroszlán: Új kapcsolatokat alakíthatsz ki, ám tartózkodj a gyors bizalmi kapcsolatoktól, nehogy valaki kihasználja a naivitásodat és a hiszékenységedet! Az anyagiak terén nem lesz túl jó a helyzeted a cigánykártya szerint. A kiadásaid terén készíts fontossági sorrendet!

Szűz: Ha az otthonodra mostanában inkább a veszekedés volt a jellemző, mint a harmónia, akkor örülhetsz, ugyanis a cigánykártya jóslata szerint végre megteremtheted a családi békét és nyugalmat 2019 őszén. Csak azokra áldozz az idődből és energiádból, akik megérdemlik. Kerüld az álbarátokat!

Mérleg: Nagy sorsfordulatokat jósol neked a cigánykártya 2019 őszére, aminek hónapjaiban végre megvalósíthatod a remek ötleteidet, ám arra figyelj, hogy kit avatsz be a terveidbe! Igyekezz élni a lehetőségekkel, és hozz meg némi áldozatot, ha valamelyikhez az kell, ugyanis később bőven meg fog az térülni!

Skorpió: Ha hosszabb ideje lelki válságban szenvedsz, akkor jó hír a számodra, hogy a cigánykártya jóslata szerint végre megnyugodhatsz 2019 őszén. Amennyiben van folyamatban lévő hivatalos ügyed, akkor az szerencsésen zárul ebben az időszakban.

2019 őszén vedd elő a félredobott vágyaidat, céljaidat és azokkal foglalkozz! A megvalósítás közben azért ne felejtsd el, hogy senki se válthatja meg egyedül a világot!

Nyilas: 2019 őszén fontos döntést kell meghoznod a cigánykártya szerint, ugyanis lehetőséged nyílik arra, hogy egy teljesen új életet élj, ezért el kell határoznod, hogy melyik irányba szeretnél tovább indulni. Az anyagiak terén egy rendkívül pozitív fordulat várható, éppen ezért kell észben tartanod, hogy jobb adni, mint kapni!

Bak: A cigánykártya jóslata szerint kifejezetten pozitív fordulatot vesz az életed 2019 őszén, amikor is a párkapcsolatodba harmónia költözik, az anyagi helyzeted stabil lesz. Arra azért figyelj, hogy véletlenül se vágj fel a mesés sikereiddel, mert különben egy olyan barátnak mondhatsz búcsút, aki mindig melletted állt a nehezebb időszakokban!

Vízöntő: Vigyázz jobban az egészségedre 2019 őszén! Mostanában elhanyagoltad a testi és szellemi egészségedet, ráadásul a pihenést is elhanyagoltad. Fékezd magad, ne rohanj sehova, hiszen a munka megvár, viszont a családodnak és a barátaidnak most nagyobb szükségük van rád, mint máskor!

Halak: Ahol pénz van, a keselyűk is megjelennek, vagyis ne hagyd magad becsapni, ha sok pénz üti a markodat! Az őszi hónapokban légy nagyon észnél, hiszen sokan vannak, akik bármire képesek a pénzért!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló