Ez a három csillagjegy imádja az őszt



Kik és miért rajonganak az évszakért?Rövidebb nappalok, hosszabb éjszakák, eső, köd, szürke ég, csípős levegő. Sok embernek ez az első, ami eszébe jut az őszről, ám mellettük akadnak, akik inkább az elcsendesedés, összebújás, meghittebb pillanatok, színes természet, kirándulás időszakának tartják ezt a három hónapot.

Az őszben mindenki megtalálhatja a szépet és a jót, ha akarja. A horoszkóp szerint három csillagjegynek ezt keresnie sem kell, mert ők eleve rajonganak az évszakért. Vajon kik ők és miért imádják ezt az időszakot?

Skorpió: A legtöbben azért a nyugodt atmoszféráért szeretik az őszt, amit csak ez az évszak hozhat el. Ebben a három hónapban az írók, költők és festők is több inspirációt merítenek, és szabad utat engednek a művészetüknek.

Ősszel a kreativitás a befelé fordulásra hajlamos embereket találja meg a leggyakrabban, így a Skorpiót is, aki szeret elmerülni a gondolataiban, valamint figyeli a természet változását, ami energiával és új ötletekkel tölti fel.

A Skorpió azért is imádja az őszt, mert ez remek időszak arra, hogy visszatekintsen az esztendő eddigi részére, amiből levonhatja a tanulságot. Tekintve, hogy a Skorpió kifejezetten kedveli a magányt, szívesen elmélkedik az élet változásain, ezért számára ezt remekül jelképezi az ősz.

Ugyanakkor az évszak azt is szimbolizálja, hogy ahhoz, hogy valamit újrakezdjünk, előbb el kell engednünk bizonyos dolgokat, az ilyesmit pedig nagyon komolyan veszi a Skorpió, aki szívesen áldoz a magány szépségének, miközben a borongós, őszi utcákat figyeli az ablaka előtt.

Mérleg: A horoszkóp szerint a Mérleg mindenkinél jobban vágyik a harmóniára, amit az ősz elhoz neki, de nem ez az egyetlen ok, amiért a Mérleg rajong az évszakért, ugyanis a színes, hulló falevelek is elnyerik a tetszését, ahogy az is, hogy ilyenkor igazán magára találhat.

Ha valaki egy kicsit is introvertált, akkor az a személy szinte minden évben várja az őszt, amikor igazán magára találhat. A Mérleg azért is szereti az évszakot, mert nyáron a parkok és a kirándulóhelyek dugig vannak emberekkel, de ilyenkor nincs tömeg, zsúfoltság, ő pedig nyugodtan élvezheti a természet közelségét.

Számára az is jó hír, hogy véget értek a kültéri bulik, egyéb tevékenységek, és végre többet járhat össze a családjával, baráti társaságával, vagyis azokkal, akik a legfontosabbak a Mérleg számára. Ő egész életében azért dolgozik, hogy a környezete jól érezze magát, ezért a nyári pörgés, káosz után mindent megtesz azért, hogy újra feltöltődjön és a szeretteivel törődhessen.

Bika: Az egyik legkényelmesebb csillagjegy a Bika, aki nagyszerűen érzi magát az otthonában. Nyáron próbál a barátai kedvére tenni azzal, hogy részt vesz a nyári programokon, viszont míg a többség kesereg a nyár vége miatt, addig a Bika örül, hogy a hőséget hűvösebb idő váltja.

A boldogságának oka leginkább az, hogy az őszi hónapokban az emberek jobban elfogadják, ha valaki otthon marad, vagyis a Bikának végre nem kell emiatt magyarázkodnia. Ő egyszerűen imádja, ha az otthona melegében áldozhat a kényeztetésnek, például egy illatgyertyás forró fürdővel, ínycsiklandó vacsorával a kanapén.

A Bika a párjával, de akár egyedül is szívesen hódol az élvezeteknek, valamint hajlamos a befelé fordulásra a természet lelassulása és a télre való felkészülés miatt.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló