Váltsd valóra a vágyaidat egy alma segítségével!



Erős varázslatok, amikhez szinte csak egy almára lesz szükséged.Beköszöntött az október, az évnek az a hónapja, amiről a halottak napja, halloween, szellemek, horrortörténetek, boszorkányok és mágia jut sokak eszébe. Ilyenkor valahogy mindenki kicsit fogékonyabb a természetfeletti dolgok iránt, és még az is hajlandó lehet elvégezni egy-két könnyű varázslatot, aki egyébként butaságnak tartja az ilyesmit.

Ugyanakkor soha nem szabad elfelejteni, hogy csak a filmekben, regényekben fordulhat elő, hogy az égiek a varázsló elé pottyantják a kívánságuk tárgyát. A valóságban a varázslat nem helyettesítheti az ember szorgalmát, kitartását, cselekvését.

Ha azonban úgy érzed, hogy amellett, hogy dolgozol a párkapcsolatodon, vagy azon, hogy valóra váltsd az álmaidat, még örülnél némi égi támogatásnak is, akkor próbáld ki az alábbi szertartásokat, amelyekhez szinte csak egy almára lesz szükséged.

Lélekfeltüzelő almavarázs: Ha amellett, hogy dolgozol a szerelmi életeden, még szeretnéd az égiek segítségét is kérni, akkor egy pénteki napon fogj egy piros almát, amit moss meg, majd gyújts meg két piros gyertyát!

Ezután keress egy kis tálat, amit tölts meg vízzel, keverj bele kevéske rózsavizet, fahéjat és vanília kivonatot, majd tedd bele az almát! Most emeld a tálkát az ég felé és mondd el a varázsigét: áldd meg szerelem istennője, Aphrodité ezt az almát, hogy kedvesem minden nap újra meg új belém szeressen.”

Vedd ki az almát, hagyd megszáradni, majd csókold meg háromszor miközben elmondod ezeket a szavakat:ahogy ajkadat érinti ez az alma, fellángol benned szerelmünk régi tüze, amelyet csak én szíthatok fel és csitíthatok el.”

Végül add át a lehető legrövidebb időn belül az almát a szerelmednek, hogy egyen belőle.

Vágyteljesítő almavarázs: Ha a vágyaid beteljesítéséhez szükséged lenne némi égi támogatásra, akkor az első dolgod az, hogy válaszd ki a kívánságodhoz legmegfelelőbb napot és a megfelelő színű gyertyát:

Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek– romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Ha megvan a gyertya, akkor tedd azt az oltárodra egy almával együtt! Most vegyél elő tűt, vagy kést, amivel légy óvatos! Fogd meg az almát, és faragd bele azt a jelképet, amelyik a leginkább megtestesíti a kívánságodat. Ez lehet például szív, dollár jele, de rúnákat is használhatsz.

Amikor elkészültél a faragással, akkor a kezeddel emeld a magasba az almát, majd mondd el a varázsigét:ez az alma kívánságom gyümölcse. Mikor megeszem, való váltja reményeimet! Áldják meg az égiek, hogy így legyen!”

A következő nap reggelén fogyaszd el az almát úgy, hogy közben képzeld el, ahogy valóra válnak a vágyaid!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló