Mi várhat rád a jövőben?



Válassz egy kártyalapot a lenti képről, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!1. Kártya: Hamarosan kirándulhatsz, méghozzá jó messzire, ahol újra rátalálhatsz a belső békédre és az egyensúlyra. Nemsokára rendezheted a gondolataidat, új erőre kaphatsz és így ismét beleugorhatsz a fárasztó hétköznapokba.

Ez a kirándulás rá fog világítani azokra a dolgokra az életedben, amelyeket eddig nem értettél. Amikor mindenre fény derül, akkor teljesen más színben fogod látni a világot. Ahogy telnek és múlnak majd az évek, úgy érezheted, hogy mindennek vége, ám emiatt feleslegesen aggódsz!

Valójában a jövőben megismersz valakit, aki meg fogja tanítani neked, hogy milyen igazán élni. Az illető mellett ismét fiatalnak, élettel telinek érezheted magad, mintha újjászülettél volna. Végre sikerül megbékélned önmagaddal, a múltaddal, a tetteiddel.

A jövőben rá fogsz jönni, hogy a sok rosszból jót teremtettél és rengeteg sikerrel gazdagodtál. Innentől kezdve nem fog érdekelni, hogy mi történt a múltban, és csak arra fogsz koncentrálni, hogy megvalósítsd az álmaidat, amikért kitartóan harcolsz, még akkor is, ha ez nagyon nehéz lesz. Rengeteget vársz el magadtól, de mindenki tudja, hogy képes vagy rá!

2. Kártya: A következő években rengeteg jóra számíthatsz, fellégezhetsz és a maximumon élheted meg az életedet. A hab a tortán, hogy megismered azt a személyt, aki valóban értékel és megbecsül téged.

Az álmaid egymást követve válnak valóra. Minden megadatik, amire valaha vágytál, ám fontos, hogy ne türelmetlenkedj, ne aggódj, hanem várj és higgy benne, hogy az univerzumtól akkor kapsz meg mindent, amikor eljött annak az ideje!

A jövőben se felejtsd el, hogy az élet nem arról szól, hogy megkapj mindent, amire vágysz, hanem arról, hogy szeresd mindazt, amid már van!

3. Kártya: Hála az erős személyiségednek, a siker mindig melletted áll, hiszen amikor elindulsz egy cél felé, akkor abban semmi és senki sem állíthat meg. Te mindig érzed, hogy az univerzum ugyanúgy szeret, ahogy a családod és a barátaid.

A harmadik kártyalap szerint erőssé akartál válni, ezért az élet akadályokat gördített eléd, hogy megedződj. Mivel bölcsességre is vágytál, ezért a sors megoldásra váró problémákkal, fordulatokkal szembesített, hogy felülkerekedj azokon.

Habár hallgatsz a szavakra, mégis a tettekben hiszel. Jellemző rád, hogy addig kutatsz, amíg rá nem találsz arra, amit keresel. Továbbra is bízz magadban, légy türelmes, mert akkor igazán sikeres leszel a jövőben!

4. Kártya: A jövőben a könnyeid felszáradnak, de az emlékeket nem tudod elfelejteni. Túl sok leckét kellett megtanulnod eddigi életed során. Tisztában vagy azzal, hogy mire vagy képes, hogy mit akarsz elérni, és megvan benned az erős, küzdőszellem, amivel harcolsz az álmaidért. Mindezért csupán idő kérdése, hogy a vágyaid egyenként valóra váljanak, A jövőben az életed úgy alakul, ahogy szeretnéd, csak türelmesnek kell lenned!

5. Kártya: Légy nyugodt, ne idegeskedj, várd ki, hogy mi fog történni! A jövőben az életed alapjaiban fog megváltozni, méghozzá pozitív értelemben. Eljön az idő, amikor örülni fogsz az életednek, boldognak fogod érezni magad, és új, most már igaz barátokat szerzel.

Ha ezt most nehezen is hiszed el, mégis az előtted álló jövő ragyogó! Minden utad a boldogsághoz fog vezetni, ha elég türelmes leszel.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló