Őszi falevél jóslat az év utolsó hónapjaira



Válassz egyet a lenti képen látható őszi falevelek közül, hogy megtudhasd, mire számíthatsz 2019 végig!Egyes számú levél: Az általad választott őszi falevél 2019 végéig érzelmi téren számíthatsz javulásra, csodás pillanatokra. Fontos, hogy ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, hanem csak a szívedre hallgass, derítsd ki, hogy annak mi a vágya! Amennyiben jelenleg párt keresel, akkor még az idén találkozhatsz valakivel, aki meghódít.

Kettes számú levél: Az általad választott őszi falevél azt üzeni neked, hogy 2019 végéig jól tennéd, ha nagyobb figyelmet fordítanál a körülötted élő emberekre, ugyanis mostanában a karriered jobban érdekelt, mint a magánéleted, ezért elhanyagoltad a családodat és a barátaidat. A második őszi falevél azt tanácsolja, hogy mostantól légy a szeretteiddel a szabadidőben, hiszen rengeteget köszönhetsz nekik!

Hármas számú levél: A pihenésre, feltöltődésre kell koncentrálnod 2019 végéig, ugyanis az év eddigi részében rengeteget dolgoztál, sok stresszben volt részed. Az év utolsó három havában utazz el egy csendes helyre, ahol egy időre elszakadhatsz a hétköznapoktól, a problémáktól, kikapcsolódhatsz, lazíthatsz, kirándulhatsz a természetben vagy elolvashatsz egy jó könyvet.

Négyes számú levél: Ideje a jelenedre és a jövődre koncentrálnod, mert mostanában túl sok időt pazaroltál a múltra és a korábban átélt fájdalmakra. Ebben a három hónapban végre lehetőséged nyílik arra, hogy felfedezd a benned rejlő erőt, valamint rájöhetsz, hogy mit akarsz megvalósítani az életben. Az őszi falevél azt tanácsolja, hogy mindig hallgass arra, amit a szíved diktál!

Ötös számú levél: Az általad választott őszi falevél azt jósolja neked, hogy 2019 végéig több időt kell önmagaddal töltened, jobban kell figyelned az igényeidre, a vágyaidra. Figyelj a lelkedre, halld meg a belső hangodat, mert akkor tudni fogod, hogy mi a feladatod. Amikor majd felismered a célod, akkor könnyebb lesz legyőznöd az akadályokat és végül igazán boldog leszel.

Hatos számú levél: Az őszi falevél szerint kreatív időszak vár rád 2019 végéig. Az évből hátramaradt három hónapban törj ki a komfortzónádból, mert ellenkező esetben a rutin meg fogja nehezíteni az életedet.

A hatodik őszi falevél azt tanácsolja, hogy bízz magadban, ugyanis sokkal erősebb vagy annál, mint gondolod! Te képes vagy legyőzni az előtted tornyosuló akadályokat, függetlenül attól, hogy azok milyen jellegűek. A barátaid mindenben támogatni fognak.

Hetes számú levél: 2019 végéig a szakmai életedre és a karrieredre kell a legtöbb figyelmet fordítanod. Sokat fogsz dolgozni ebben a három hónapban, tele leszel programokkal, de ezek által folyamatosan fejlődni fogsz, új emberekkel ismerkedsz össze, merész terveket váltasz valóra, ezzel pedig szakmai elismerést nyersz. Az őszi falevél azt tanácsolja, hogy higgy magadban, mert a legjobb ösvényen haladsz!

Nyolcas számú levél: Az év utolsó három havában nem foglalkozol másokkal, mert biztosan tudod, hogy az a helyes út, amit a szíved súg. Nem kizárt, hogy most leszel először olyan életszakaszban, amiben senkitől sem függsz.

Az őszi falevél szerint ideje, hogy rájöjj arra, hogy te egy rendkívüli ember vagy, aki megérdemel minden szépet és jót az élettől, éppen ezért kezdj el végre igazán élni!

(Forrás: avilagtitkai.com)

Ajánló

Ajánló