Erre kell figyelned októberben!A horoszkóp szerint légy résen, ha nem akarsz problémákat az előtted álló hetekben!Kos: Októberben egy közeli barátod negatívan akar befolyásolni. Ha nem szakítod meg az illetővel a kapcsolatot, akkor rengeteg problémád lesz a következő hetekben.

Bika: Októberben jó lenne, ha egy pillanatra se felejtenéd el, hogy nem tartozol senkinek semmivel, és továbblépnél! Kizárólag önmagadnak tartozol elszámolással, és egyáltalán nem kell olyasmire vállalkoznod, amivel nem értesz egyet!

Ikrek: Októberben arra kell feltétlenül odafigyelned, hogy a lobbanékony természeted bajba sodorhat, ezért igyekezz féken tartani magadat! Emellett emlékezz, hogy sok dologgal foglalkozol, viszont vannak ezek között olyanok, amikre kár elpazarolnod a drága időt!

Rák: Októberben a kelleténél sokkal szigorúbb leszel magadhoz. A saját érdekedben kontrolláld magad, mert csak így léphetsz túl érdemben! Néha állj meg és élvezd a csodát, ami körülvesz!

Oroszlán: Október heteiben nehéz lesz kiderítened azt, hogy a téged körülvevő rengeteg ember közül ki az, aki jó szándékkal közelít feléd. Habár próbálsz óvatosan, ésszerűen viselkedni, az mégsem lenne bölcs, ha mindenkit ellöknél magadtól. Attól, hogy valami nem az elképzeltek szerint történik, még nem biztos, hogy a másik nem adott bele mindent, amit tudott!

Szűz: Októberben rendkívül fontos, hogy koncentrálj a jólétedre! Ha kapcsolatban élsz, akkor ideje úgy változtatnod a dolgokon, hogy azok a párodnak és neked is kedvezőek legyenek! Azzal semmi jót nem érsz el, ha elhanyagolod magad és önsajnálatba süllyedsz. Októberben hagyj fel ezzel, és inkább emelt fővel, bizakodva tekints a jövőbe!

Mérleg: Abban az esetben, ha az ősz második havában nehezebb időszakon mész keresztül, úgy érzed, hogy összeomlik az életed, akkor tudd, hogy ez csak a fejedben történik! A horoszkóp azt tanácsolja, hogy tégy rendet a gondolataid között, válaszd szét a benned tomboló érzéseket a valóságtól! Igaz, hogy Mérleg jegyed miatt jellemző rád az aggodalmaskodás, viszont mostanában túlzásba estél ezzel, ezért a félelmeid visszahúzhatnak mindentől.

Skorpió: Arra kell odafigyelned, hogy ne az érzelmeidre, hanem az eszedre hallgass! Fontos, hogy ne hasonlítsd magad másokhoz, hanem inkább pihenj egy kicsit! Októberben nem éri meg változtatnod, ugyanis ott leszel jó helyen, ahol vagy, ebben pedig neked is hinned kell!

Nyilas: Ha az elmúlt időben sorra követted el a hibákat, akkor természetes, ha ebbe képtelen vagy beletörődni. Októberben megfordulhat a fejedben, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha mindent magad mögött hagynál, de ezt inkább felejtsd el! Az ősz második hava rengeteg dolgot taníthat neked, de csak akkor, ha hagyod. Tarts ki!

Bak: Kedvet kaphatsz ahhoz, hogy kicsit lelassíts, szünetet tarts, de nem biztos, hogy valóban erre van szükséged. Az elmúlt időben keményen dolgoztál, ezért hiba lenne, ha most adnád fel. Októberben kapd össze magad, menj vissza és érd el a céljaidat! Hidd el, nem fogod megbánni!

Vízöntő: Ne vidd túlzásba az önzetlenséget, hanem próbálj kicsit magaddal is törődni! Az ősz második havában mindenképpen foglalkozz az egészségeddel! Ha nem figyelsz eléggé a szükségleteidre, a vágyaidra, akkor el fogsz veszni. Azt se felejtsd el, hogy nem tudsz másoknak segíteni, ha te sem érzed jól magad!

Halak: Októberben nem engedheted, hogy elragadjon a pillanat heve! Gondolj a kapcsolataidra, mert azon kaphatod magad, hogy elveszíted a közeli barátaidat. Időben cselekedj!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló