Így kérheted a tündérek segítségét!



Válaszd ki a célodnak megfelelő varázslatot, ha a tündérek támogatását szeretnéd élvezni!Lásd meg a jövődet a tündérálmok segítségével: Készíts nekik forró mézes tejet, amit tégy az oltárodra! Gyújts meg egy zöld gyertyát, aminek fényénél írj levelet, amiben kérd a tündérek segítségét! Fogalmazz részletesen, pontosan!

A kész levelet tedd a tejhez, majd mondd el ezt a varázsigét:

A kedves aprónépek, drága tündérek, hamarosan nyugovóra térek. Ti gyertek csak és fogyasszátok ajándékomat egészséggel és miközben ágyban fekszem, arra kérlek titeket, teljesítsétek a kérésemet, és mutassátok meg álmomban, mit tudni szeretnék!”

A meleg italt hagyd kint a tündéreknek éjszakára, te pedig feküdj le aludni! Másnap köszönd meg a segítséget, majd öntsd ki a mézes tejet a természetben a földre!

Találkozz a tündérekkel: Fogj egy nagy befőttes üveget, vegyes kemény cukrot, egy csésze cukrot, levendula olajat és rózsaszirmokat! Ha megvannak a kellékek, akkor menj ki azokkal a szabadba, vagy minimum egy fához!

A választott fánál töltsd az üvegedénybe a vegyes cukrot, miközben mondd el ezt:
„Ezek az édességek épp olyan édesek, amilyenek ti vagytok, kedves kis tündérek.”

Most öntsd hozzá a cukrot és mondd el ezt:

Ez a cukor épp olyan energiával teli, mint amilyenek ti vagytok, hatalmas tündérek."

Végül kend be az üveget az olajjal, szórd bele a rózsaszirmokat és mondd el ezt:

A holdfény felett szólítom az aprónépeket, hogy jöjjenek és találkozzanak velem. Hatalmas tisztelettel és őszinte szeretettel hívlak benneteket, hogy segítsetek nekem.”

Ezt követően fogalmazd meg hangosan a tündérekhez címzett kérésedet, majd áss egy olyan mély és széles lyukat, amibe belefér az üveg, amit hagyj ott egy hétig! Jó esetben a következő napokban teljesül a kérésed, és valamilyen formában találkozol a tündérekkel, ezért ne lepődj meg, ha a szokottnál élénkebben álmodsz, vagy a héten sok furcsaság történik veled!

Ha letelt a hét, akkor ásd ki az üveget, öntsd ki a tartalmát, majd mondj köszönetet a tündéreknek, amiért segítettek!

Tündéráldás kérése: Amire szükséged lesz: csengőre, zöld gyertyára és édességre. Az összetevők beszerzése után tedd az oltárodra az édességet vagy pár szem süteményt.

Most kend be a zöld gyertyát a rózsaolajjal, ürítsd ki az elmédet, majd csengess háromszor és mondd el ezt a varázsigét:

Amikor a harang cseng, a lelkem énekel,
Meghívom a varázslatos tündéreket,
Hogy ma este áldjanak meg
És áldásukért cserébe finomságaimból vigyenek!”


Megint csengess háromszor, és ismételd meg a varázsigét! Ha erre biztonságos lehetőség van, akkor hagyd égve a gyertyát, de nagyon figyelj, hogy tűzbiztos legyen! Reggel csengess egyet a csengővel, és köszönd meg a tündéreknek a segítséget. A megmaradt ételt edd meg, vagy ásd el.

Tündércukor bűbáj: Készíts egy kis ajándékot a tündéreknek. Ehhez fehér cukorra, mézre, vaníliakivonatra, befőttes üvegre és egy zöld szalagra lesz szükséged. A kellékek beszerzése után gyújtsd meg a zöld gyertyát, majd a többi összetevőt tedd bele a befőttes üvegbe, amit zárj le, vedd a kezedbe és mondd el ezt a varázsigét: „Boldogság és öröm rejlik üvegemben, édesség, melyet csak nektek készítettem kedves kis tündérek. Fogyasszátok szívből jövő ajándékomat és kérlek benneteket, teljesítsétek kérésemet.”

Most képzeld el és mondd el hangosan, amire vágysz! Ezt követően tedd az ablakodba az üveget. Ha van kerted, akkor az a legjobb, ha ott teszed le az üveget az éjszakára, hogy a tündérek elfogyaszthassák az esszenciáját! Másnap ásd el a maradékot.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló