Így lehetsz elégedett 2019 végére!A csillagjegyed alapján kiderítheted, hogy mire lenne szükséged a boldog évzáráshoz.Kos: Ha eddig unalmas és érdektelen volt az éved, akkor olyan eseményre vágysz, ami kizökkent az egyhangúságból, a megszokásokból. Mindegy, hogy milyen váratlan vagy rendkívüli ötletről lesz szó, te most azt sem fogod sajnálni, ha rizikót kell vállalnod érte. Ha szeretnéd elégedetten zárni az évet, akkor vágj bele minél előtt a dologba!

Bika: Szeretnéd bebiztosított stabilitással magad mögött hagyni 2019-et. Hallani sem akarsz véletlenszerű eseményről, mert azt szeretnéd, ha minden és mindenki normalizálódna körülötted.

Ikrek: A horoszkóp szerint szabadságra vágysz. Ez sok mindenre vonatkozhat, így például a mérgező emberekre a munkádra vagy az otthonodra. Legyen szó bármiről, az biztos, hogy friss levegőre és nyugalomra van szükséged. Ha hajlandó leszel változtatni és továbblépni, akkor boldogan zárhatod le 2019-et.

Rák: A 2019-es évet akkor zárhatod boldogan, ha legalább egy dologról elmondhatod, hogy az teljesen a tiéd, és nem kell attól félned, hogy el fog tűnni az életedből.

Oroszlán: Ha szeretnéd boldogan zárni 2019-et, akkor le kellene szoknod arról, hogy azt hiszed, tökéletes vagy, mert valójában senki sem az. Oroszlán jegyűként neked is el kell fogadnod a hibáidat, a gyenge pontjaidat, és meg kell ígérned, hogy igyekszel javítani ezeken!

Szűz: Szűz jegyűként akkor zárhatod boldogan 2019-et, ha változtatsz a céljaidon, majd azok megvalósításán munkálkodsz. Fontos, hogy ezeket se érezd kötelezőnek, mert akkor elérhetetlenné válnak! Mások céljai se tegyék tönkre a hangulatodat, ugyanis minden ember a saját tempójában halad.

Mérleg: Annak érdekében, hogy 2019-et boldogan zárd, be kell látnod, hogy nem vagy szeretetszolgálat, vagyis ne fecséreld az erődet, idődet ott, ahol nincs szükség a segítségedre. Téged a harmónia és a béke érzése tesz teljesen boldoggá, ez pedig 2019 végén is így lesz.

Skorpió: Annak érdekében, hogy boldogan zárd 2019-et, koncentrálj a lelkedre, mert az erő, amiről azt hitted, hogy kívülről jön, valójában a saját akaraterőd. Skorpió jegyűként rendkívül erős személyiséggel vagy megáldva, és tudod, hogy hogyan élheted túl ezt a gyakran kihívásokkal teli világot.

Nyilas: Tekintve, hogy 2019 számodra egy kihívásokkal teli év volt, ezért egy hatalmas adag optimizmusra vagy szükséged ahhoz, hogy boldogan zárd. Nyilas jegyűként úgy vészelheted át ezt az időszakot, ha olyan emberekkel leszel, akik a küzdelmeid során melletted voltak, segítettek neked.

Bak: Nemcsak 2019-ben, hanem általánosságban elmondható rólad, hogy Bak jegyűként igyekszel a legjobb lenni, és valójában nincs semmi más, ami igazán boldoggá tenne. Ebből következik, hogy akkor lehetsz igazán sikeres az életben, ha elébe mész a változásoknak. Ideje, hogy módosításokat eszközölj, és elindulj a céljaid felé, mert akkor 2019-et is boldogan fogod lezárni!

Vízöntő: A horoszkóp szerint akkor zárhatod boldogan 2019-et, ha sikerült továbblépned az aktuális helyzetedből. Mindegy, hogy mi tart vissza, ugyanis az számít, hogy készen állsz arra, hogy megszabadulj a bilincseidtől. A boldogságodhoz és sikeredhez csak annyi kell, hogy megszabadulj a téged hátráltató dolgoktól.

Halak: Alapvetően jó természettel vagy megáldva, ezért olyanokkal vedd körül magad, akik meglátják a benned lakozó jóságot! Ha felszámolod a mérgező kapcsolataidat és nyitsz a valódi szeretet felé, akkor boldogan zárhatod 2019-et.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló