Töklámpással űzheted el a szellemeket október 31-én



Könnyű halloweeni varázslatok.Töklámpás varázs a szellemek elűzéséért: Végy egy tököt, amiből faragj félelmetes arcot. Gyújts 8 fekete gyertyát! Meditálj, majd fogd a kezedbe a tököt, adj neki nevet, és mondd el ezt a varázsigét:

X, (tök neve) az a feladatod, hogy magadba szívj minden negatív energiát, vedd le rólam az átkot és azt is szívd magadba. Vonzd magadhoz az ártó, gonosz lelkeket és ejtsd csapdába őket, hogy mire megvirrad, mindet magaddal vidd a túlvilágra.”

Most kend be a tököt szegfűszeg-olajjal, tegyél bele néhány fokhagymagerezdet, szegfűszeget, pár csipet fekete borsot és egy plusz fekete gyertyát. Tedd a tököt az ajtón kívülre vagy az otthonod centrumába!

A következő két éjszakán gyújtsd meg a tökben lévő gyertyát, a negyedik reggelen ásd el a tököt!

Kérd az ősök szellemeinek áldását és ajándékozd meg őket léleksüteménnyel: Hozzávalók: 12 dkg liszt, 25 dkg vaj, 10 dkg cukor granulált cukor, 2 teáskanál almás pite vagy mézeskalács fűszerkeverék, 1 teáskanál fahéj, egy csipet só, 2 tojás, valamint választhatóan szárított áfonya, mazsola vagy más apró darab szárított gyümölcs.

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra! Keverd össze a hozzávalókat. Amikor a tészta jól formázható, akkor nyújtsd ki! Egy pohárral szaggass kör alakú formákra, amikbe rajzolj keresztet. Bélelj ki sütőpapírral egy tálcát, és helyezd rá a formákat, amiket 12-15 percig süss, amíg aranybarnák nem lesznek! Este egy kis borral tedd az oltárodra a süteményt, majd gyújts meg néhány fehér gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

Halljátok szellemek, halljátok ősök hívó szavamat, gyertek csak és fogadjátok el szeretettel boromat és süteményemet. Igyatok és egyetek, érezzétek jól magatokat és ha úgy látjátok jónak, mikor reggel távoztok, mondjatok áldást rám. Hálásan köszönet érte.”

Halott szeretted megidézése: Gyújts meg 8 fehér gyertyát és füstölt tömjénnel, édesgyökérrel! Vegyél elő fotót és egy tárgyat az elhunyt szerettedtől, amit tégy ki. Érdemes kitenned az oltárodra a megidézni kívánt személy kedvenc italát vagy ételét is. Végül helyezz az oltárra egy tál vizet is!

Relaxálj, majd mondd el ezt a varázsigét:

Drága szerettem, csak téged hívlak. Egyes egyedül téged várlak ide. Halld hangomat, jöjj kérlek, mert szeretnék újra szót váltani veled. Kövesd a hangomat, kövesd a fényt, emlékezz rám és térj vissza hozzám.”

Ha sikerült kapcsolatba lépned az elhunyt szeretteddel, akkor így küldd el:

Drága szerettem, most már ideje elmenned. Kérlek téged, távozz újra békével és vidd magaddal azokat, akik esetleg veled jöttek. Légy áldott, nyugodj békében!”

Mágikus erő növelése: Tégy a kádad közelébe három piros gyertyát, füstölj babérral vagy fahéjjal és végy egy meleg tengeri sós fürdőt! Térdelj fel a vízben, a tenyereidet tartsd lefelé fordítva a víz felett!

Képzeld el, hogy a földből erős fény áramlik felfelé, végighalad a testeden a fejed búbjáig. Érezd, hogy a csakráid működni kezdenek, kellemes melegség, vagy zsibbadás jár át.

Mondd el háromszor az alábbi varázsigét:

Samhain szent idején, amikor a fátyol elvékonyodik,
Hívom az Istent és az Istennőt, a Kozmoszt és Föld ősi varázsát.
Arra kérem őket, hogy tisztítsanak meg az összes illúziótól, minden béklyótól, hogy felszabadítsam és láthassam a mágikus erőm valódiságát, hogy bátran és teljes mértékben, mesterien használhassam azt. Legyetek áldottak.”

Maradj a vízben, relaxálj egy kicsit, érezd, hogy a négy elemtől és az Univerzumtó energia árad feléd!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló