Könyvespolc horoszkóp



Hogyan nézhet ki a csillagjegyek könyvespolca?Az ember személyiségéről sok minden mesél, így például az is, hogy hogyan rendezi el a könyveit a polcokon. Mivel az asztrológiai szerint minden csillagjegyre jellemző néhány tulajdonság, ezért az alapján a horoszkópból most az derül ki, hogy kinek milyen lehet a könyvespolca.

Kos – többfunkciós polcok: A legszorgalmasabb csillagjegy, aki nem szokott különösebben nagy jelentőséget tulajdonítani a külsőségeknek. Ahogy az életben mindenben, úgy a lakberendezésben is dinamikus. Esetében a terek nem egy, hanem több funkciót töltenek be, vagyis a könyvespolca egyben minibár vagy zeneállomás is.

Bika – egytónusú: A szépség és a természetes árnyalatok a legfontosabb dolgok, ha dizájnról van szó. Ha ő könyvespolcot rendez be, akkor odafigyel, hogy az egymás mellé kerülő könyvek mérete és színe harmonizáljon.

A Bika akár arra is képes, hogy egyformán csomagolja be a könyveket, mert így a hatás még harmonikusabb lesz. Habár ez kétségkívül szép, mégsem praktikus megoldás.

Ikrek – könyvtáros-sikk: Csapongó természete miatt sok könyvet elkezd, de ritkán olvassa végig azokat. A rengeteg könyve van, a könyvespolcát pedig annak alapján rendezni be, hogy melyik kötetnek ért a végére, melyik vár elolvasásra. Az Ikrek igazi gyűjtő, aki azt vallja a könyvekről, hogy minél több van, annál jobb.

Rák – fotógaléria: Az élete minden területén a családját és a barátait tartja a legfontosabbnak. Ez alól a könyvespolca sem kivétel, ugyanis a kötetek elhelyezését nem bonyolítja túl, viszont biztos, hogy a szabadon maradt polcszéleket a szeretteit ábrázoló képekkel tölti meg.

Oroszlán – tapétázott polcok: Szereti stílusossá tenni az otthonát. A polcok hátulját látványos tapétával dobja fel, a bútorokat fényekkel teszi karakteresebbé. A polcokra csak kevés könyvet tesz azért, hogy azok ne takarják el a szuper dizájnt.

Szűz – minimalista: Esetében nem létezik könyvespolc. Számára a látható zsúfoltság egyet jelent a lelki zsúfoltsággal, ezért ő papírkönyvek helyett az elektronikus könyveket választja.

Mérleg – színek szerint csoportosítva: A mindig az egyensúlyra és szépségre törekvő Mérleg számára rendkívül fontos a vizuális harmónia, ezért ő a szivárvány minden színe szerint rendezi be a könyvespolcát.

Skorpió – zárt szekrény: Mivel titokzatos csillagjegyről van szó, ezért nem szereti kiállítani a könyveit, tehát könyvespolc helyett inkább szekrénybe zárja el a köteteket, nehogy azok túl sokat elmondjanak róla azoknak, akik látogatóba érkeznek hozzá.

Nyilas – ritkaságok tárháza: Imád utazni, úgy pedig biztos nem jön haza, hogy ne hozna valami emléket onnan, ahol járt. A világ különböző tájairól szerzett különleges kincseinek megmutatására a könyvespolcát használja.

Bak – ABC-sorrendben: Szereti a katonás rendet, ez pedig a könyvespolcán is megmutatkozik, hiszen a kötetek szép ABC-rendben sorakoznak a polcokon. A Bak azért is szereti ezt az elrendezést, mert így pillanatok alatt megtalálja a kedvenc novelláskötetét.

Vízöntő – szertelen: Az otthoni pakolás helyett sokkal szívesebben elmegy otthonról, kipróbál egy új éttermet, ezért a Vízöntő a könyvespolc rendezgetésével se szokott sokat bajlódni. Ő jellemzően oszlopba rendezi a sarokban a könyveket, majd azt mondja, ez a bohém művészet.

Halak – műterem: Olyan tehetséggel van megáldva, hogy amiatt a polcain nem a könyvek dominálnak, hanem a szobrok és más műalkotások, ugyanis a könyveket inkább csak inspirációként használja.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló