Varázslatok tökkel



Három szertartás, ami Samhain napján a legerősebb.A hiedelmek szerint a tök a termékenység, a bőség és a jólét szimbóluma, amivel a sötét, negatív energiákat is el lehet űzni, ezért ideális kellék ahhoz, hogy valamilyen varázslatot végezzenek vele. A tökvarázslatokat bármikor el lehet végezni, de abban az esetben, ha a legerősebb hatást akarod elérni, akkor Samhain napja erre a legideálisabb.

Bőségzsák készítése: Egy csütörtöki napon vegyél elő egy barna vagy zöld zsákocskát, gyújts meg egy zöld gyertyát, majd tégy a zsákocskába szárított tökmagot, egy kis rúd fahéjat, 1 teáskanál kurkumát, 1 teáskanál körömvirágszirmot, néhány hajszáladat és pár szál fekete macskaszőrt. A zsákocska száját erősen zárd össze, nehogy kiszóródjon a tartalma!

Ha ezzel megvagy, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Fekete macska, tökmag és aranypor, hozz nekem bőséget és pénzáradatot. A föld nekem csak jót teremjen, lépéseimet mindig szerencse kísérje.”

Most már csak annyi a dolgod, hogy tartsd magadnál a zsákocskát, de a célnak az is megfelel, ha az oltárodra teszed, esetleg a nappalidban helyezed el.

Szellemek elűzése: Fogyó hold idején, egy szombati napon válassz egy tetszőleges tököt, amit faragj ki! Miután elkészültél, tedd a tököt az oltárodra! Most fogj egy fehér gyertyát, amibe karcolj egy keresztet, majd tedd bele a tökbe, de még ne gyújtsd meg!

Gyújts meg hat másik fehér gyertyát! Egy kis relaxálás után, amikor felkészültnek érzed magad, vedd a kezedbe a tököt, és mondd el ezt a varázsigét:

Megidézlek tök szelleme! Hamarosan fényt gyújtok a szívedben, az a fény fény pedig magához fogja vonzani az ártó és az itt ragadt lelkeket. Hívd őket magadhoz, gyűjtsd össze őket és amikor a gyertya leég benned, akkor vidd magaddal őket, hogy térjetek meg a jobblétre!”

A varázsige után cselekedj az abban elmondottaknak megfelelően! A tököt kiteheted a házad elé, de azon belül is hagyhatod. Gyújtsd meg a tökben lévő gyertyát. A varázslat még hatásosabb lehet, ha szentelt pogácsát vagy ostyát is teszel a tökbe.

Legyen a családban béke és szeretet varázs: Végy egy tököt, amit faragj ki és karcold bele a szeretteid teljes nevét. A faragás közben végig azon járjon az eszed, hogy békesség és szeretet fűzi össze a családodat!

Ha elkészültél a tökkel, akkor gyújts meg három fehér gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

Amikor ennek a töknek a fénye beragyogja szeretteimet, akkor béke és boldogság költözik a szívünkbe, mert mi egy család vagyunk, jóban-rosszban összetartunk. Áldjanak bennünket az istenek és a tündérek, legyen mindig egymás iránt melegség és segítőkészség a lelkünkben, a szeretet tüze óvjon és kössön össze bennünket.”

A varázsige után szórj egy kis fahéjat és szegfűszeget a tök aljába, aztán tégy bele egy fehér gyertyát, amibe belekarcoltad a szeretteid nevét, majd egy családdal közös ebédnél vagy vacsoránál tedd az asztalra és gyújtsd meg a gyertyát.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló