Melyik varázslatra vagyunk fogékonyak?



Minek nem áll ellen a csillagjegyünk?Kos: Folyton szerencsésnek érezzük magunkat, de ettől függetlenül örülünk, ha valaki szerencsemágiával lep meg. A szexuális, karizmát és a kisugárzását növelő mágiára is kaphatóak vagyunk.

Bika: A szexuális és a szépség mágia hat ránk. Az önbizalmat növelő mágiára is érzékenyen reagálunk. A rontásnak is ki vagyunk szolgáltatva.

Ikrek: A pozitív elmemágiákra vagyunk fogékonyak, de azok a mágiák a leghatásosabbak, amelyeknek hatására gyorsabban megtanulhatunk valamit. A kisugárzásunkra és a szépségünkre irányuló varázslat is működik rajtunk.

Rák: A szexuális és a szerelmi mágia hat ránk a leginkább, de a termékenységi mágia ellen sem tehetünk semmit. A naivságunk miatt rontást is küldhetnek ránk.

Oroszlán: A szerelmi és a szexuális mágiák lehetnek hatással ránk. A gyógyítással kapcsolatos mágiák is jól hatnak ránk. A védelmi mágiára, tértisztításra, a szelleműzésre, aura, csakra tisztító varázslatokra is nyitottak vagyunk.

Szűz: A szerencsemágia találhat célt nálunk. Hiszünk a reinkarnációban és a karmában, ezért a karmaoldó varázslatok is működnek. A rontás és annak oldása is fog rajtunk.

Mérleg: A szerelemi és a szexuális mágia hat ránk. A jelet adó varázslatok sem hagynak hidegen.

Skorpió: A pszichikai varázslatok találnak be, így például a látás, a megérzések és a telepatikus képességek aktiválása. A jelet adó mágiára is fogékonyak vagyunk. Az idéző varázslatok sem peregnek le rólunk. Kicsit a szerelmi varázslatok is hathatnak ránk.

Nyilas: A szerelmi mágia hatással van ránk. A bevonzással kapcsolatos varázslatok, a szerelmi kötések, a szenvedélyébresztés és a vágyfokozás is talál fogást rajtunk. A szerencsemágia és a termékenységi mágia sem pattan vissza rólunk.

Bak: A védelmi varázslatok működhetnek nálunk. Bakként zárkózottság jellemző ránk, emiatt kész főnyereménynek érezhetjük, ha még erősebb falakkal vehetjük körül magunkat. Rajtunk tökéletesen működhet az ártó és gonosz erőkkel, fizikai és lelki sérülésekkel szembeni varázslat.

Vízöntő: A szerelmi, testi gyönyörrel kapcsolatos mágia biztos, hogy hat ránk. Az oldó jellegű varázslatnak sem tudunk ellenállni. A karmaoldás, a rossz szokásoktól való megszabadulás, a szelleműzés, a csakra- és auratisztítás is hatásos. Az álommal és jóslással kapcsolatos mágiákra is érzékenyek vagyunk, ahogy arra is, ami segít megismerni a jövőt és az ismeretlen dolgokat.

Halak: Az álommágia, idézőmágia, a szerelmi mágia és az érzelmekre ható varázslatok célt érnek nálunk. A rontások és a védelmi mágia is hatásos ránk. Halakként kijelenthetjük, hogy csak nagyon kevés varázslatnak állunk ellem.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló