Nyolc csillagjegy, akinek életében meghatározó lesz a november



Ki és mire számíthat az év utolsó előtti havában?A horoszkóp szerint minden hónapban akad néhány csillagjegy, amely számára valamiért jelentőségteljesebb lesz az adott időszak. Így lesz ez novemberben is, amikor is nyolc csillagjegy szülötte érezheti úgy, hogy ez lesz számára 2019 legjobb hava. Vajon kik ők? Köztük vagy?

Skorpió: A Jupiter aktuális állása miatt novemberben biztos, hogy szerencsés leszel, függetlenül attól, hogy mibe vágsz bele. Abban az esetben, ha egy nagyobb cégnél dolgozol, akkor fizetésemelésre számíthatsz. Ebből is látszik, hogy Skorpió jegyűként leginkább az anyagi ügyek terén számíthatsz pozitív változásra, de a baráti kapcsolataid is jól alakulhatnak az ősz utolsó havában.

Vízöntő: Novemberben rengeteg időt fogsz otthon tölteni. Ennek egyik oka a fáradtság, a másik az, hogy fogytán a pénzed, ezért jobbnak fogod látni, ha befészkeled magad a lakásodban, olvasással vagy filmezéssel töltöd az idődet. Arra azért számíts, hogy a sors el fogja érni, hogy találkozz azokkal, akik a segítségedre lehetnek.

Mérleg: Igazán sikeres időszak lesz az életedben 2019 novembere, aminek heteiben pozitív változásra számíthatsz anyagi és érzelmi területen is. Mérleg jegyűként nagyobb figyelmet fogsz fordítani az otthonodra, ahova vehetsz néhány zöldellő szobanövényt, praktikus bútorokat. Ha foglalt vagy, akkor a párodtól a korábbinál több kényeztetést és figyelmet fogsz kapni.

Oroszlán: November első felében kreatív tevékenységekben vehetsz részt, és romantikus pillanatokból sem szenvedsz majd hiányt. Most bátornak kell lenned, ragadd meg a lehetőségeket, bizonyítsd a főnöködnek, hogy milyen jó vagy a munkádban! Ha novemberben lesznek irigyeid, akkor te csak haladj a célod felé, és ne foglalkozz velük!

Bika: A horoszkóp szerint, ahogy telnek november napjai, úgy fogod egyre jobban élvezni a munkádat, amiben végre kiteljesedhetsz. Te arra is számíthatsz, hogy kisebb változásokat kell bevezetned az életedben annak érdekében, hogy igazán önmagad lehess. Lehet, hogy ennek érdekében munkahelyet változtatsz. Tégy bárhogy, az biztos, hogy novemberben jelentős sikereket könyvelhetsz el a karrieredben.

Szűz: Egy olyan változás előtt találhatod magadat novemberben, ami rá fog kényszeríteni arra, hogy dönts. Legyen szó bármilyen változásról az életedben, te soha ne feledkezz el azokról, akik szívből szeretnek és mindig támogatnak!

Nyilas: Számos kihívással kell megbirkóznod novemberben, aminek heteiben őrizd meg a nyugalmadat, mert mindent meg fogsz tudni oldani! Most fontos, hogy ne zárkózz be, mert lehetőséged lesz arra, hogy valóra váltsd a vágyaidat. Ha teheted, akkor a fontos találkozókat és üzleti megbeszéléseket november 24-ig intézd el, mert ezt követően a csillagok állása már nem lesz kedvező.

Ikrek: Ha Ikrekként azzal kezdted a novembert, hogy átgondoltad a dolgaidat, akkor végül arra úgy érezhetted, hogy nem sok hasznosat csináltál 2019-ben. Ha a terveid nem jöttek össze, vagy a szerelmi életed nem alakult jól, akkor se pazarold a drága időt kesergésre! Inkább nyugodj meg, és élvezd a novembert, aminek elején egy némileg kellemetlen ügyben kell döntened.

(Forrás: minihoroszkop.hu)

Ajánló

Ajánló