Így élhetik meg a kamaszkort a csillagjegyek



A horoszkóp szerint mire számíthat a szülő?Kos: A Kos kamasz általában csak a saját céljaira figyel, és se a szép szó, se a tiltás nem tántoríthatja el azoktól. A Kos kamasz esetében fontos, hogy legyen valami, például sport vagy művészet, amiben levezetheti az energiáit, mert különben máshol fogja keresni a kalandokat.

Bika: A Bika kamaszra jellemző a makacsság és az önfejűség, de az is, hogy rendíthetetlenül dolgozik és folyton a maximumra törekszik, ezért esetében a tanulással, a szobája rendben tartásával tinédzser korában sincs probléma.

Ikrek: Kamaszkorban az egyik percben próbál mindenkivel jóban lenni, de a következőben úgy érezheti, hogy nincs a világon semmi, ami érdekelné, és legszívesebben senkihez se szólna. Olykor szabályosan keresi az éles helyzeteket, már-már kiprovokálja a veszekedést. Ha sikerül levezetnie a feszültségét, akkor ismét barátságos, bájos teremtéssé változik.

Rák: Hajlamos negatívabb képes fessen magáról, mint amilyen valójában, ezért a szülőknek a tinédzser Rákban tudatosítaniuk kell, hogy nem kell megfelelnie a médiában látott elvárásoknak, úgy szép, ahogy van, és hisznek abban, hogy megtalálja azt, amihez van tehetsége.

Oroszlán: Az versengő, bátor, vállalkozó szellemű Oroszlán kamaszként abban hisz, hogy képes megváltoztatni a világot, ezért egy kifejezetten őszinte, szerethető ember válhat belőle. Ugyanakkor könnyű befolyásolni, ezért nem árt odafigyelni, hogy kamaszkorában kivel barátkozik!

Szűz: A rendezett, összeszedett Szűz személyisége ebben a tekintetben kamaszkorban se változik, ám előfordulhat, hogy alacsony lesz az önbecsülése. A kamasz Szűz esetében rendkívül fontos a társaság, ugyanis igaz, hogy egyedül is elvan, viszont a magány miatt befelé fordulhat.

Mérleg: A mindig bájos Mérleg a határai feszegetésébe kezd, ha kamaszkorba lépett. Ez alaposan meglepheti a szüleit, ám mégsem kell különösebben aggódniuk, hiszen a Mérleg tinédzserként se akarja elveszíteni az eleganciáját, ezért igyekszik nem átlépni a józan ész határait.

Skorpió: Rendkívül erős kisugárzással rendelkezik a Skorpió kamaszkorában, ezért jellemzően valódi vezér válik belőle, akit a többiek tűzön-vízen át követnek. A kamasz Skorpió szabályosan keresi a veszélyt, amivel sok fejfájást okozhat a szülőknek, akiknek kár tiltaniuk bármit is, mert az csak olaj a tűzre ennél a csillagjegynél.

Nyilas: A kamasz Nyilas álmodozó, lelkesedő teremtés, aki keresi a helyét a világban. A barátai igazán fontosak a számára, a vitákat viszont árulásnak tekinti, ezt pedig igazán rosszul viseli. A kamaszkorban elkerülhetetlen szerelmi csalódások is erősen szíven ütik.

Bak: A Bak kamasz végtelenségig képes haragudni egy–egy veszekedés után, és passzív-agresszív módszerekkel hozza az ember tudtára, hogy még mindig nem békélt meg.

Vízöntő: Mindenki imádja a kamasz Vízöntőt, hiszen ebben az életszakaszban tele van eredeti gondolatokkal, szeret barátkozni és általában tehetséges valamilyen művészeti ágban. A Vízöntő az a kamasz, akiről a felnőttek azt feltételezik, hogy ő biztos viszi még valamire az életben, ám a Vízöntő tinédzser felnőni, ha ez felelősségvállalással jár, nem igazán akar.

Halak: Minden életkorban álmodozó típus, a belső gondolatain nehéz kiigazodni. Szerencsére a Halak kamasz, vívódjon rajta bármennyit, végül megtalálja a helyes utat. Esetében a legjobb az, ha a szülők nem próbálnak meg helyette dönteni, hanem hagyják, hogy a saját tempójában, a maga útján haladjon.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló