Az Őstojás jóslata 2019 végigVálassz egy Őstojást a lenti képről, majd olvasd el, hogy milyen meglepetés vár még rád idén!1. Szívességet kapsz: Az első Őstojás egyfajta segítséggel, szívességgel próbál meglepni 2019 végéig. Ha a következő hetekben, hónapokban nehéz helyzetbe kerülnél, vagy szükséged lenne némi szerencsére, akkor az Őstojás segíteni fog, esetleg küld valakit, aki megteszi ezt helyette.

Légy nyugodt, bátran higgy abban, hogy 2019 végéig védve leszel, amikor pedig szükséged van rá, akkor megkapod az Őstojás neked szóló ajándékát!

2. Egy gyűrűt kapsz: A második Őstojás ajándékát, egy gyűrűt, valószínű, hogy a párodtól kapod meg 2019 végéig. Ha nem évfordulóra vagy a születésnapodra kapod a gyűrűt csak egy sima ékszerként, akkor jó esély van arra, hogy eljegyzésről lesz szó.

Ha ennek most nem látod esélyét, akkor csak hidd el, hogy amennyiben az Őstojás így szeretné, akkor biztos, hogy meg fog lepni ezzel az év végéig. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy a gyűrű mindig és minden helyzetben szép ajándék.

3. Egy jó barátot rejt a tojás: A harmadik Őstojás egy új baráttal próbál meglepni 2019 végéig. Ennek alapján számíthatsz arra, hogy a következő hetekben, hónapokban megismerkedsz valakivel, akivel rokonlelkek lesztek, akivel tökéletesen megértitek egymást.

Fontos, hogy légy nyitott, járj el hazulról, mert azt nem tudhatod, hogy hol és mikor találkozol össze azzal a személlyel, aki miatt az egész életed megváltozhat. Az Őstojásod arra is kér, hogy gyakorold a bizalmat, nehogy elkerülj valakit, aki igazán jó barátod lehet!

4. Jó egészséget ad a tojás: A negyedik Őstojás jó egészséggel igyekszik megörvendeztetni téged 2019 végéig. Legyen bármilyen testi vagy lelki betegséged, abból hamarosan felépülhetsz, ám ehhez arra is szükség lesz, hogy te magad is higgy abban, hogy meggyógyulhatsz!

Az Őstojás ugyanakkor nem kizárólag jó egészséget és életerőt adhat neked a következő hetekben, hónapokban, hanem lehetőséget is, aminek megragadásával elérheted, hogy jó egészségnek örvendj, ezért légy nyitott a különféle kezelési módokra!

5. Egy szerető szívvel ajándékoz meg: Az ötödik Őstojás egy szerető szívvel ajándékoz meg 2019 végéig. Ez azt jelenti, hogy még idén új párt találsz, méghozzá egy olyan párt, akinek te jelented majd a világ közepét, aki őszinte, tiszta szívvel fog szeretni.

Ha szeretnéd megkapni az Őstojás ajándékát, akkor jól teszed, ha eljársz otthonról, ismerkedsz, vagyis lehetőséget teremtesz arra, hogy találkozz az új kedveseddel. 2019 végéig tartsd nyitva a szemed, ismerkedj és fogadd tárt karokkal a szerető szívet!

6. Egy kisbabával ajándékoz meg: A hatodik Őstojás egy új élettel ajándékozhat meg 2019 végéig, tehát lehetséges, hogy hamarosan szülői örömök elé nézel. Abban az esetben, ha erre nem látsz sok esélyt, akkor arról is lehet szó, hogy a környezetedben jelenti be hamarosan valaki, hogy anya, apa lesz. Neked tehát úgy lehet közöd a gyerekhez, hogy az a közvetlen környezetedbe érkezik majd.

7. Pénz áll a házhoz: A hetedik Őstojás pénzzel szeretne megajándékozni 2019 végéig. Természetesen itt nem arról van szó, hogy megkapod a havi fizetésedet, hanem arról, hogy valamilyen plusz bevétellel leszel gazdagabb.

Előfordulhat, hogy jutalmat, bónuszt kapsz, esetleg fizetésedet, vagy valamilyen más módon gyarapodik a vagyonod úgy, hogy azért a kisujjadat sem kell mozdítanod. Persze, a meglepetést csak akkor kaphatod meg, ha legalább kinyújtod érte a kezed, hogy elvedd.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló