Ebből a képből kiderül, hogy mi a szeretetről alkotott nézőpontod!



Amit a lenti képen először meglátsz, az fogja elárulni, hogy milyen elveket vallasz az érzelmekről.

Minden ember személyisége más és más, így a szeretetről alkotott álláspontunk se egyforma. Ebből indul ki a most következő teszt is, ami esetében az mesél a szeretetről alkotott elveidről, amit először megláttál az ábrán. Fontos, hogy ne időzz sokat a kép tanulmányozásával, hanem tényleg azt jegyezd meg, amit első pillantásra felfedeztél, majd olvasd el az ahhoz tartozó elemzést! 
Egy férfi arca: Igazán kreatív és művészi lélekkel lehetsz megáldva. Az életed egy valódi kaland lehet, amiben minden egyes nap rejt valami újat, talán pont szerelmet.

Rád nem jellemző a félig üres a pohár hozzáállás, ugyanis a te poharad inkább mindig tele van, olykor pedig akár túl is csordulhat. Az is lehet, hogy csak levegővel van tele, de számodra még az is szórakoztató.

A személyiségeddel energiát árasztasz, így mindenkinek adhatsz belőle. A szerelmi kapcsolataidban úgy érzed, hogy még nem állsz készen a komoly elköteleződésre, de ez az álláspontod meg fog változni, amikor egy különleges személlyel hoz össze az élet.

Egy nő arca: Számodra a gyengédség és az anyaság mindennél többet jelent. Jellemző lehet rád, hogy mindig gondolsz azokra, akik a legfontosabbak az életedben, vigyázol rájuk, valamint szívesen megóvnád őket minden gondtól.

Szinte bármikor és bárkinek hajlandó vagy segíteni, ezzel pedig a barátaid is tisztában vannak, hiszen tudják, hogy elég egy telefon, és te máris mész, ha szükségük van rád. Elképesztően gyengéd, meleg lélekkel rendelkezel, a szíved mindenki előtt nyitva. A szerelemben a növekedésre és az egyensúlyra törekszel.

Egy gyermek arca: Szereted, ha vigyáznak rád, a szerelemben nem szeretsz első, de második lépést se tenni. Rólad az is elmondható, hogy az őszinteség, a spiritualitás és a harmónia az, amire a párkapcsolatban szükséged van, ugyanis számodra ezek nélkül nem létezhet szerelem.

Elmondható rólad, hogy hallgatag, hűséges, odaadó vagy, de mivel nem szívesen hozol fontos döntéseket, ezért döntéshelyzetben hajlamos vagy a szokottnál is jobban kivonulni a képből.

Egy arc a vízben: Folyton a maximumon pörögsz, nem hiszel a mély érzésekben, elsősorban szabadságra vágysz a szerelemben és nagyobb erőfeszítések nélkül éled a világodat. Mivel a jelenben élsz, ezért nem foglalkozol a holnappal.

Te egy kicsit sem vagy hajlandó aggódni, mindent könnyedén veszel. Felőled történhet bármi, az élet akkor is csodálatos marad a számodra úgy, ahogy van. Látva, hogy milyen gondtalan vagy, sokan azt gondolhatják, hogy felszínes vagy. A kapcsolataidban soha nem kötsz kompromisszumot. Sok barátod van, de senkit se engedsz igazán közel magadhoz.

Egy női alak: Szereted, ha te állsz a figyelem középpontjába, intelligens vagy, és örülsz, ha ezt észreveszik és értékelik benned, a külsőddel viszont keveset foglalkozol. Ugyancsak elmondható rólad, hogy vidám, szociális személy vagy, aki gyakran a buli lelke. Az emberek szeretnek körülötted lenni, ám sokan irigykednek rád, mert látják, hogy milyen sokra viszed az ötleteiddel.

A női alak alapján élvezed a szórakozást, amivel kapcsolatban úgy érzed, hogy erről szól az élet. Estedben szinte nincs semmi, ami zavarna, esetleg rossz hatást gyakorolna rád. Ugyanakkor legbelül kicsit megijeszt a komoly, elkötelezett kapcsolat gondolata, ezért szereted nagy ívben elkerülni a szerelmet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló