Ezekkel a feladatokkal alapozhatod meg a boldogságodat 2020-raVégezd el ezt a néhány dolgot 2019 vége előtt, hogy tiszta lappal indulhass az új esztendőben!Adj hálát az idei adományokért: Ezt a feladatot nem lehet elég korán kezdeni, de az év végén különösen fontos a hála, ezért adj hálát mindenért, amit az évben kaptál, legyen az apró, vagy nagy ajándék!

Végy számításba mindent, de ezt ne azért tedd, mert azt reméled, hogy így még többet kapsz! Hidd el, hogy mindegy, hogy mennyit kaptál, ez a tudat boldoggá fog tenni!

Mondd ki- mutasd ki: Ez a feladat az év minden napján ugyanolyan fontos, de az esztendő vége felé különösen lényeges, hogy kimondd és kimutasd a valódi érzéseidet. Ez nélkülözhetetlen a jó karmához, mert az, amit kimondasz, az felold, azt nem cipeled tovább, nem lesz belőle rejtett teher.

Az év utolsó hónapjaiban ennek rendkívül komoly szerepe van a kapcsolataidban és önmagaddal szemben is. Ebben az időszakban az eddiginél is jobban kell szeretned magadat és másokat, mert az év sötét időszakában gyengül a fény ereje, amit azzal lehet erősíteni, ha kellő szeretet van az emberben. Mondd és mutasd ki, hogy mennyire becsülöd és értékeled a másik felet, akinek mondj köszönetet!

Tedd rendbe a kapcsolataidat: Zárd le azokat a kapcsolataidat, amelyek már nem működnek, több bennük a fájdalom, az egymás bántása, mint a szeretet! Emellett ápold, erősítsd meg azokat a kapcsolataidat, amelyekben még van élet!

Kérj bocsánatot attól, akit megbántottál! Ha neked okozott fájdalmat valaki, akkor fogadd el annak bocsánatkérését! Öntsd ki a szívedet a szeretteidnek, és hallgasd meg őket, ha ők öntik ki a szívüket neked!

Engedd el a múlt eseményeit: Az elmúlt hónapokban biztos, hogy előfordultak olyan dolgok, amikre nem vagy büszke, amiket legszívesebben meg nem történtté tennél, ám a cél az, hogy ezeket megbocsásd magadnak, és annak, aki ártott neked, valamint el kell tudnod engedni a fájó, rossz érzést. Ne vidd magaddal 2020-ba az idei év árnyait, terheit! 2019 utolsó hónapjaiban dolgozz azon, hogy levedd ezeket magadról, mert jövőre csak akadályoznák, nehezítenék a sikereidet!

Azt kapod majd vissza, amit most adsz: Ha most azt mondod, hogy ez egész évben így van, akkor igazad van, de az év vége közeledtével ez a törvény felerősödik, ezért most a szokottnál is fontosabb, hogy mit adsz, mit közvetítesz mások felé!

Ha ez önzés, szánalom, harag, megvetés, akkor azt fogod visszakapni, úgyhogy gondold át, hogy mit szeretnél kapni most és jövőre! Amennyiben szeretetet, segítséget és törődést, akkor ne késlekedj ugyanezt adni másoknak!

Ennél a feladatnál nem a pénzbeli dolgok számítanak, hanem a szellemi értékek és tettek. Ha arra vágysz, hogy mindig legyen, akire számíthatsz, akkor légy te is olyan ember, akire lehet számítani!

Engedd el a régit és azt, ami nem megy: Ne erőlködj, engedd el az összes görcsösséget, mert abban az esetben, ha nem így teszel, akkor az egész jövő éved küszködéssel fog telni. Ereszd el azokat a régi, bevett szokásaidat, amelyek már nem működnek, és adj teret az újnak, mert akkor a jövő év elhozza az újdonságokat!

Ugyanez vonatkozik a nem működő kapcsolataidra is, és minden másra, amiről úgy érzed, hogy már kényszeres, csak te akarod, csupán vágyálom. Engedj el mindent, amiben nem leled örömödet, hogy azok ne foglalják el a helyet azok elől az új és fontosabb dolgok elől, amiket 2020-ban kaphatsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló