A csillagjegyek három legelviselhetetlenebb tulajdonsága



A horoszkóp szerint ezek a legrémesebb jellemvonások.A Kos önző, lobbanékony és türelmetlen: Csak önmagára gondol, azt csinálja, amihez kedve támad. A munkáját nagy odaadással végzi, de a szeretteire viszonylag kevés időt szán, és akkor is folyton rohanásban van. A Kos mindig úgy néz ki, mintha semmihez és senkihez se lenne elég türelme.

A Bika irigy, csökönyös, és ég benne a birtoklási vágy: Hajlamos teljesen kisajátítani a szeretteit. Amit a fejébe vesz, azon nem hajlandó változtatni. A többiektől elvárja, hogy vakon kövessék az utasításait. Folyton féltékenységi jelenetet rendez és a bolhából is elefántot csinál.

Az Ikrek ideges, felszínes és túlságosan is szókimondó: Ami a szívén, az a száján, soha nem titkolja a véleményét, nem csoda, ha gyakran kérik, hogy hallgasson végre. A külső megjelenésével többet foglalkozik, mint kellene. Bár kíváncsi természet, mégis hajlamos elszalasztani a legkiválóbb lehetőségeket.

A Rák szeszélyes, túlságosan tapadós és kiszámíthatatlan: A kiismerhetetlensége, túlzott tapadása szörnyű, ráadásul senki se tudja előre megjósolni, hogy milyen irányt vesz a hangulata. A Rák hajlamos túl sokat adni a másiknak, vagy ellenkezőleg, semmit. Őt senki se tudja igazán megérteni, ez pedig a kelleténél jobban bosszantja.

Az Oroszlán arrogáns, lusta és gőgös: Biztos abban, hogy soha nem követhet el hibát, a tetteiből pedig világosan látszik, hogy mindenki fölé pozicionálja magát. Elvárja, hogy mások folyton teljesítsék a kívánságait, lessék a kegyeit, mindez pedig később kényelmessé és lustává teszi.

A Szűz ítélkező, túlságosan kritikus és lassú: Folyton kritizál mindenkit, aki a közelébe kerül. Ezt sokan rosszul ítélkezésnek veszik a részéről. Ha a nyakán a határidő, ő akkor is nyugodtan, vagy talán még lassabban végzi a munkáját.

A Mérleg megbízhatatlan, befolyásolható és lusta: A legkevésbé motivált az összes csillagjegy közül. Ő képtelen megvalósítani azokat a dolgokat, amikről beszélt, amit megígért, és inkább másokat használ fel arra, hogy elérje, amit akar.

A Skorpió birtokló, haragtartó és titokzatos: Olyan, mint egy kétélű penge. Amellett, hogy a bosszú és a birtoklási vágy alapbeállítás nála, még kismillió titkot is őrizgethet. Senkit se enged közel magához, amíg az illető át nem ment az „alkalmassági teszten”. Képtelen véget vetni az emberi játszmáknak.

A Nyilas figyelmetlen, durva és beképzelt: Nemtörődömség és közömbösség jellemzi a tetteit. A történeteivel henceg, különösen azokkal, amelyekben átgázolt valakin. Nem foglalkozik a körülötte lévők érzéseivel, önmagát idegesítően nagyszerűnek képzeli.

A Bak közönyös, szeszélyes és bizalmatlan: Nagyon tartózkodó és kiszámíthatatlan. Képtelen normális kapcsolatot kialakítani a körülötte lévő emberekkel. Nem vesz tudomást a környezetéről, úgy él, mintha egy buborék venné körül.

A Vízöntő következetlen, szélsőséges és akaratos: Kiszámíthatatlansága miatt senki se tud számolni vele. Ő mindig valami különcségen gondolkodik, szörnyen fafejű, akaratos, így nehéz vele az együttműködés.

A Halak hullámzó természetű, befolyásolható és csöppet sem realista: Saját maga által épített világban él. Könnyű befolyásolni, ami miatt a környezete túlságosan erős hatást gyakorol rá. A szeszélyesség is rettenetes jellemvonása. Nem tud reálisan gondolkodni a céljairól, semmit sem vesz elég komolyan.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló