Mi lesz 2020 legjelentősebb momentuma az életedben?Válassz egy lapot a lenti képről, és olvasd el, hogy mit jósolnak neked a salemi boszorkányok!1. Pénzből nem lesz hiány: Azt, hogy az anyagi helyzeted pontosan hogyan fog javulni, nem tudják megmondani a salemi boszorkányok, de van arra esély, hogy örökölsz, talán nagyobb összeget nyersz a szerencsejátékon. Természetesen az is lehet, hogy fizetésemelést kapsz, jobban fizető állást találsz.

2020-ban megszűnhetnek az anyagi gondjaid, rendezheted az adósságaidat, ami után új fejezetet nyithatsz az életedben, és többet engedhetsz meg magadnak annál, mint a jelenlegi helyzetedben.

2. Megházasodsz: Életed legjelentősebb momentuma az lesz 2020-ban, hogy házasságot kötsz, ami egy olyan mérföldkő, ami után teljesen meg fog változni az életed. Ha most nincs párod, vagy túl idősnek érzed magad ahhoz, hogy férjhez menj, vagy megnősül, akkor se legyints a jóslatra, hiszen az életben bármi megtörténhet, és talán pont ettől lesz olyan izgalmas év 2020!

3. Azt fogod csinálni, amit szeretnél: Életed legjelentősebb momentuma az lesz 2020-ban, hogy végre olyasmivel foglalkozhatsz, ami igazán boldoggá fog tenni. Lehetséges, hogy ez alatt azt értik, hogy állást váltasz, vállalkozást indítasz, esetleg befejezed a tanulmányaidat, ami után teljes szívvel végezheted azt, amiért olyan sokat tanultál. 2020-ban már nem fog fenyegetni a munka miatti kiégés, ugyanis végre úgy fogod érezni, hogy hasznos, tevékeny vagy, és elégedettnek érzed magad a foglalkozásoddal.

4. Szülő leszel: 2020-ban apává, vagy anyává fogsz válni, aminek hatására teljesnek érezheted az életedet. Ha úgy érzed, hogy nem lehetsz szülő jövőre, akkor az is lehet, hogy másképpen bővül a családod. Talán nagyszülővé válsz, vagy egy rokonodnak születik gyermeke, akit úgy fogsz szeretni, mintha a sajátod lenne.

5. Új otthonod lesz: 2020-ban az lesz életed legjelentősebb momentuma, hogy összepakolsz a jelenlegi otthonodban és új helyre költözöl. A salemi boszorkányok azt nem árulják el, hogy másik városba vagy országba költözöl-e, csak azt, hogy egy olyan új otthonba fogsz lakni, ami végre megadja neked azt a biztonságérzetet, amire régóta vágytál.

Ez az otthon csak a tiéd lesz, de természetesen, megosztatod majd a szeretteiddel is, amitől rendkívül boldognak érezheted magad. A harmadik kártyalap alapján valószínű, hogy 2020-ban sikerül megteremtened álmaid otthonát.

6. Megkapod, amire vágytál: 2020-ban az lesz életed legjelentősebb momentuma, hogy megkapod, amire vágytál. Talán ajándékba kapod valakitől, de az is lehet, hogy saját magadat fogod meglepni vele. Ami biztos, hogy van valami, amit már most nagyon szeretnél, de egyelőre úgy érezheted, hogy soha nem lehet a tiéd. A salemi boszorkányok viszont azt jövendölik, hogy 2020-ban igenis megkapod.

Az sem kizárt, hogy nem egy új, hanem egy régi vágyad valósul meg, ettől pedig végre teljesnek érezheted az életedet. Ez lehet akár egy utazás, egy tárgy, vagy bármi más, amire őszinte szívvel vágysz.

7. Külföldre költözöl: 2020-ban az életed legjelentősebb momentuma az lesz, hogy esélyed lesz külföldre költözni. Azt ők sem árulhatják el, hogy melyik országban, de valahol új életet kezdhetsz. Lehet, hogy egy remek munkalehetőség miatt költözhetsz külföldre, de az sem kizárt, hogy magadtól döntesz úgy, hogy más államban próbálsz szerencsét.

A salemi boszorkányok szerint 2020-ban lehetőséged lesz arra, hogy felszámold az itteni életedet és valahol máshol kezdj újat. Ha most nem is érzed magadban a bátorságot, vagy a vágyat, akkor lehet, hogy jövőre meggondolod magad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló