Mi lehet a bibliai jegyed?



A bibliai asztrológia az állatövi jegyed alapján válaszol a címben szereplő kérdésre.Kos – Az áldozati bárány: Kissé erőszakos vagy, de a kreativitásod általában szárnyal, és remek ötletekkel szoktál előállni. A függetlenség és bátorság is jellemző rád, mégis pont ez az oka, hogy sokszor elkapkodsz bizonyos feladatokat.

Bika – A Bíró: Hűséges, hagyománytisztelő, türelmetlen személy vagy. Egyik alaptulajdonságod az, hogy kitartó vagy a munkádban, viszont nem szívesen kockáztatsz. Remek érzéked van a pénzügyekhez, és kiváló megérzőképességgel rendelkezel.

Ikrek – A Király: Tele vagy életerővel, amivel másokat is inspirálsz. A kitartás is jellemző rád. Remek beszélgetőpartner vagy, és kedveled a társaságot. Az élethez pozitívan állsz hozzá, ezért mindenki szívesen meghallgat, a legtöbben pedig adnak a szavadra. Nyughatatlan vagy, és szívesen próbálsz ki új dolgokat.

Rák – Az Oltalmazó: Rendkívül segítőkész vagy, és rögtön ott vagy, ha valaki bajba kerül. A konfliktusokat jól kezeled, de a saját problémáidat nehezen oldod meg. Némileg határozatlan, igazán lusta személy vagy, de pont ezért sok jó ötleted támad.

Oroszlán – A Győzedelmes: Imádsz a figyelem középpontjában lenni, rosszul viseled, ha világ nem körülötted forog. Számodra csak a győzelem létezik. Imádsz irányítani, de ugyanakkor az alkalmazkodásra is képes vagy. Oroszlánként őszinte, nyitott, kiváló főnökké válhatsz. Negatívum, hogy néha túl arrogáns vagy, de ezen túl lehet lépni.

Szűz – A Megtestesült Fiú: Kifejezetten szerény, maximalista, gondoskodó, emberséges személy vagy, aki igyekszik mindenkin segíteni. Könnyen elérheted az céljaidat, ugyanis a segítőkészséged, jó tetteid nem maradnak viszonzatlanul. Rendkívül munkaszerető vagy, szereted a szépet, de általában túlzásba viszed az aggódást.

Mérleg – A Megváltó: Igazán vonzó személyiséggel vagy megáldva, ráadásul könnyen barátkozol. Szintén jellemző rád az örök optimizmus, életvidámság és a diplomatikusság, amitől senki sem foszthat meg. A legnagyobb problémád a túlzott hiszékenység és a naivitás, ami miatt sokszor átvernek.

Skorpió – A Szenvedő: Előfordul, hogy tapintatlan vagy, amivel könnyen megbánthatsz másokat. A hirtelen természeted miatt sem könnyű kijönni veled, viszont az, aki mégis megtalálja veled a közös hangot, annak rengeteget segítesz. Érzékeny, energikus, szenvedélyes lélek vagy, aki mindig eléri a céljait.

Nyilas – A Hódító: Pozitív teremtés vagy, aki bárkit képes elszédíteni a személyiségével. Ugyanakkor hajlamos vagy a depresszióra, türelmetlenségre és a dicsekvésre. A nagylelkűséged nem ismer határokat.

Bak – Az Áldozat: A legstabilabb csillagjegy szülötteként kiszámítható, logikus gondolkodású, hűséges, megbízható és pontos személy lehetsz. Akivel jó viszonyt ápolsz, az mindenben számíthat rád. A racionalitásoddal könnyen megbánthatsz másokat. A makacsság és a durva hangulatingadozások sem tartoznak az előnyös tulajdonságaid közé. Megbízható vagy, de ugyanezt másokban nem látod, ezért szkeptikus vagy.

Vízöntő – Az Élő Víz: Vonzó, lelkes, naiv személyiséggel vagy megáldva. Folyton kiváló ötleteid támadnak, szívesen próbálsz ki új dolgokat, de nem vagy elég kitartó. Gyors, gyakorlatias, lobbanékony, nehezen barátkozó teremtés lehetsz, aki gyakran szürke kisegérnek érzi magát, de ezt próbálod titkolni.

Halak – A Felszabadító: Segítőkész, spirituális és alkalmazkodó személy vagy, aki mindig szívesen segít másokon, de elvárod a kölcsönösséget. Gyakran pletykálkodsz, hajlamos vagy a depresszióra.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló