Szíriuszi plejádok jóslata 2019 karácsonyára



Válassz egy kártyalapot, ha tudni szeretnéd, hogy mire számíthatsz az ünnep időszakában!Taigeta: Az általad választott kártya arra biztat, hogy akkor se szomorkodj, ha idén egyedül töltöd a karácsonyt, ugyanis néha mindenkinek egyedül kell lennie ahhoz, hogy utána újult erővel nézhessen szembe azokkal a nehéz kihívásokkal, amelyeket az élettől kapsz.

Ha viszont a családoddal töltöd az ünnepet, akkor mindenképpen legyen némi időd, hogy egyedül lehess, és néhány óra csak rólad szóljon. Ezt töltheted olvasással, filmezéssel, vagy bármivel, mert az számít, hogy idén az idő a legnagyobb ajándék, amit karácsonyra kaphatsz.

Maia: Maia gondoskodni fog arról, hogy boldog legyen a karácsonyod. Gondoskodj arról, hogy a karácsony igazi ünnep legyen neked és a környezeted számára! A valódi karácsonyt könnyű megismerni, mert benne van a szeretet.

Ezt azt jelenti, hogy amikor szeretetből állsz neki elvégezni a kötelező munkát, akkor az sokkal könnyebben megy. Ha rendet és tisztaságot teremtesz magadban és a környezetedben, akkor megkapod a boldogságot. Mindegy, hogy mit kérsz karácsonyra, mert be fogod látni, hogy a szeretet és a béke a legjobb ajándék.

Asteropé: Asteropé érdekes egyéniség a szíriuszi plejádok között, és nagyon szereti a hasát. Számodra a szabadságot jelenti a karácsony, aminek idején végre elengedheted magad, és annyit ehetsz, amennyi beléd fér.
 

Szereted a finom ételeket és az édességet, ezért idén karácsonykor keress recepteket és süss te is extra finom süteményeket! Hidd el, nagy örömöt fog okozni, ha azt látod, hogy a jól sikerült sütemény pillanatok alatt elfogy az ünnepi asztalról! Karácsonykor csak élvezd az ünnepet, ne törődj semmivel, légy igazi hedonista és kóstold kedvedre a csodás ízeket!

Meropé: Meropétól szereti két kézzel szórni a meglepetéseket. Ahhoz, hogy te is a kegyében részesülj, csak magadba kell fogadnod az ünnep hangulatát, és segíts másokat eljutni abba a csodás állapotba, amiben megbékélnek önmagukkal.

A kártyalap azt is tanácsolja, hogy légy gyengéd, ne tagadd meg az időt azoktól, akiknek rád van szükségük, hanem hallgasd meg őket! Meropé arra kér, hogy légy figyelmes, mert lehet, hogy valakinek hatalmas szüksége lesz rád karácsonykor!

Az ünnepi időszakban hívd fel azokat, akikkel sok ideje nem beszéltél. Meropé mindenben támogat 2019 karácsonyán, így olyan meglepetésben lehet részed, amire egyáltalán nem gondoltál.

Zeusz: Zeuszt a legnagyobb talány, neki a legnehezebb megfelelni. Ő arra kér, hogy úgy légy önmagad, hogy közben ne árts másoknak, de érd el a céljaidat, amiknek megválasztása a kulcs. Ha erre van szükség, akkor dolgozz önmagadon, hogy olyan emberré válj, aki képes megfelelni a saját maga által felállított kihívásoknak. Hidd el, hogy megéri! A karácsony esetében, ha szeretnéd, hogy szép legyen, akkor Zeusz segíteni fog, hogy így legyen.

Ugyanakkor ne feledd, hogy a szép ünnep a szívedben kell, hogy legyen, és a szeretetből jövő ajándék a legigazibb, legyen az egyébként bármi! Légy olyan bölcs, mint Zeusz! Karácsonykor add és fogadd tiszta szívvel az ajándékokat!

Alcyoné: Alcyoné a szeretet legtisztább formájával lesz a segítségedre abban, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságod, ráadásul úgy, hogy ezért nem kér cserébe semmit. Engedd, hogy vezessen az úton, aminek végén elérsz oda, amerre régóta menetelsz. Engedd magadhoz Alcyonét karácsonykor, amikor a családod egy nagy utazással is meglephet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló