Ne keverd össze a komolyságot a komorsággal ebben az időszakban!



Ezt hozza a Bakba lépett Jupiter a csillagjegyeknek 2020. december 18-ig.Kos: Vezető válhat belőled, komoly tekintélyt szerezhetsz, de az elismerések sem maradnak el. A kérdés csupán csak az, hogy mindez mennyire tesz hiúvá? Ha elbízod magad, akkor függeni fogsz a dicsérettől, ami azt jelenti, hogy elveszíted az általad mindig is fontosnak tartott szabadságodat.

Bika: Te vagy az egyik nyertese annak, hogy a Jupiter belépett a Bakba, ugyanis remek dolgokban lesz részed 2020. december 18-ig. Amennyiben szeretnél továbbtanulni, vagy magasabb szintű képzésen gondolkodsz, akkor itt a remek alkalom, hogy belevágj a megvalósításba!

Ikrek: Ki fog derülni, hogy mennyire vagy Ikrek, mert a Bakba lépett Jupiter olyan élethelyzetekbe sodor, amelyek tesztelni fognak. Az elmúlás nem érint fájdalmasan, és megbizonyosodhatsz arról, hogy szerencsés vagy, ugyanis a nagy szerencse bolygója kifejezetten komor témákban is szerencsét fog hozni neked.

Rák: Irigylésre méltó helyzetbe hoz a Bak jegybe lépett Jupiter. Az égi esemény hatására rengeteg szerencsés találkozásban lehet részed. Olyan emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik barátságosak, komolyak és bölcsek. Ezekre a személyekre felnézhetsz és sokat tanulhatsz tőlük.

Oroszlán: Többször is emlékeztetned kell magad arra, hogy a Jupiter a nagy szerencse bolygója, ami szerencsét hoz a munkádba és jó hangulatot teremt a munkahelyeden, a kollégáid pedig lojálisak lesznek hozzád.

Szűz: A csillagjegyed alapján arról vagy ismert, hogy nem szívesen vállalsz kockázatot, ezért érhet meglepetésként, hogy a Bakba lépett Jupiter megnöveli a vállalkozó kedvedet. 2020. december 18-ig garantáltan szerencsésen fog alakulni minden amibe belevágsz. Ebben az időszakban Fortunát is próbára teheted, ha lottózol vagy veszel egy sorsjegyet.

Mérleg: Kényelem és szerencse uralkodik az otthonodban. Ugyanakkor nem kizárt, hogy ez úgy valósul meg, hogy elköltözöl. Ami biztos, hogy a Jupiter minőségi javulást jelképez, ezért számíthatsz arra, hogy a mostaninál jobb otthont találsz, de a fészekrakási kísérletedet is szerencse kíséri, sőt, az édesanyád is mázlistának érezheti magát.

Skorpió: A Bakba lépett Jupiter felélénkíti a társasági életedet, ezért 2020. december 18-ig szokatlanul közlékeny lehetsz, ám ügyelj, hogy ezzel ne ess túlzásba, hiszen néha igenis jobb hallgatni!

Nyilas: 2020. december 18-ig komoly minőségi javulást tapasztalhatsz, és az anyagi gyarapodásban pedig olyan szinten találhatod magad, amilyenről eddig álmodni sem mertél. Ahogy szárnyra kap a hír, hogy jobban megy a sorod, akkor valaki megjelenhet, hogy kölcsönkérjen tőled. Fontos, hogy úgy számolj, hogy akkor se kerülj bajba, ha az illető soha nem adja vissza a pénzedet!

Bak: Tizenegy éve nem érezhetted magad ennyire jól, amit élvezz, mert megérdemled, hisz megdolgoztál érte! Ugyanakkor ne bízd el magad! A Jupiter nem arra biztat, hogy vedd még komolyabban a munkádat, elkötelezetten folytasd azt, mert akkor a szerencsére is számíthatsz.

Vízöntő: Ebben az időszakban egyfelől bölcsebben fogsz látni, gondolkodni, másfelől szükséged lesz az elvonulásra. Gondoskodj arról, hogy rendszeresen legyen időd arra, hogy egyedül sétálj, meditálj, mert ettől elképesztő szellemi erővel gazdagodhatsz.

Halak: Nem fogsz hinni a szemednek, ugyanis a Bakban lépett Jupiter rengeteg olyan barátot és jóakarót hoz az életedbe, akik különféle módon támogatni fognak titeket. Ezek a személyek vissza fogják adni a hitedet, így igazán szerencsésnek érezheted majd magadat.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló