Legjobb barát rangsor



Melyik csillagjegy a legjobb barát alapanyag?12. A Szűz: Mindig határozott véleménye van mindenről, lobbanékony, a kritikáját pedig nem szokása magában tartani. Mivel maximalista is, ezért a barátaitól elvárja, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Nem véletlen, hogy a Szűz az utolsó a legjobb barát rangsorban.

11. A Bak: Amíg nincs komoly kapcsolata, addig nagyszerű társaság, mindig vannak őrült és kreatív ötletei a szabadidő eltöltésére, de amikor a szerelmével komolyra fordulnak a dolgok, akkor hanyagolni kezdi a barátait.

10. A Kos: Lobbanékonysága miatt a Kos nem csinál ügyet abból, ha valakit helyre kell tennie. Túlságosan önmagával van elfoglalva, emiatt nem foglalkozik a barátai érzéseivel és szükségleteivel. Időszakonként változnak az érdekei, aminek megfelelően a baráti körét is változtatja.

9. A Bika: A Bika azért nem a legjobb barát, mert csökönyös, ha valamit a fejébe vesz, azon nem változtat, ezért gyakran vitatkozik a barátaival. Barátként hűséges, nem szokása a másik hátába döfni a kést, és mindig lehet rá számítani, mert azt megcsinálja, amit megígért.

8. Az Ikrek: Azért nem lehet legjobb barát, mert ahelyett, hogy csak a legfontosabb barátaira áldozná az idejét, és nekik mondaná el, hogy mennyire fontosak a számára, inkább próbál mindenkit bezsúfolni a szabadidejébe és az életébe.

7. A Rák: Szőrszálhasogató, mindig akadékoskodik, azt hiszi, hogy mindenkinél mindent jobban tud, mindez pedig nem teszi legjobb baráttá a Rákot, akinek az azért pozitív tulajdonsága, hogy igazán törődik a barátaival, szívesen gondoskodik róluk, ölelésekkel halmozza el őket.

6. A Vízöntő: Ha nem is legjobb, mégis a Vízöntő az egyik legkülönlegesebb barát. Esetében mindegy, hogy a többiek melyik utat választják, ő biztos, hogy a saját elképzeléseit fogja követni. Azzal sem foglalkozik, hogy a barátai mit gondolnak, neki megvan a saját prioritása.

5. A Halak: Eleinte úgy tűnhet, hogy a Halak főnyeremény, ám egy idő után az ember azon kezd gondolkodni, hogy ismeri-e egyáltalán, ugyanis míg az illető minden apróságot elmesél magáról, addig a Halak gondosan ügyel arra, hogy ne mutassa meg a valódi arcát.

4. A Nyilas: Mindegy, hogy csak néhány hónapig tartó, vagy egy egész életre szóló barátságról van szó, a Nyilas ugyanakkora figyelmet fordít mindenkire. Róla elmondható az is, hogy kalandos, szórakoztató, ragaszkodó, egyedi stílusú egyén, aki különbözni akar a többiektől. Ha valakit a barátjának tekint, akkor az mindig számíthat a Nyilasra.

3. A Skorpió: Vele lehet a legizgalmasabb beszélgetéseket lefolytatni, ráadásul számára nincs tabu téma. Szívesen segít a barátainak, hogy azok átlépjék a határaikat, és olyan élményekkel gazdagítja őket, amiket nélküle talán soha nem tapasztaltak volna meg. Soha nem hazudik a barátainak, de őszinte azokkal, akik a legfontosabbak számára.

2. Az Oroszlán: Ha valahol buli és kaland van, ott biztos, hogy az Oroszlán megjelenik. Ő imádja a figyelmet, a társaságot, a kedvenc időtöltése pedig az, ha a barátaival lehet. Ugyanakkor nem lehet tapadósnak nevezni, vele nem kell napi szinten beszélni ahhoz, hogy tudja, mindig számíthat a barátaira.

1. A Mérleg: Azért jelenthető ki az, hogy az összes csillagjegy közül a Mérleg a legjobb barát, mert ő a legkedvesebb, a leginkább szeretni való teremtés, aki mindenre képes azért, hogy boldoggá tegye a barátait, akiktől ezért nem vár cserébe semmit. Emellett nagy szerepet játszik az életében a harmónia, a béke, rendkívül diplomatikus, a haragja rövid idejű, és gyorsan megbocsát.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló