Mi vár rád a holnap?Válassz egy mágikus szemüveget a lenti képről, ha kíváncsi vagy, hogy mi lehet a holnapi napod meghatározó eseménye!1. Valaki csalódást okoz neked. Fontos, hogy ne ez határozza meg az egész napodat! Másnak is lehet rossz napja, történhet vele olyasmit, amit nem köt az orrodra, ezért ne ez alapján ítéld meg az illetőt és a kapcsolatotokat! Emiatt ne keseregj egész nap, mert azzal csak azt érnéd el, hogy lemaradsz minden kellemes élményről. Tedd túl magad a történteken, amilyen gyorsan csak tudod!

2. Nagy hiba, hogy belemész egy vitába, mert eredménye nem lesz, csak kiabálás és veszekedés. A vitapartnereddel csak feltépitek a régi sebeket, durván szóltok egymáshoz, ezzel törést okozva a kapcsolatotokban.

Mennyivel jobb lett volna, ha elkerülöd a konfliktust, nem nyitsz vitát vagy nem hagyod, hogy a másik belerángasson a balhéba! Szerencse, hogy ez még nem történt meg, így van esélyed elkerülni a veszekedést.

3. Az egyik szeretted kellemes meglepetéssel készül. Ezen a napon a szokottnál jobban érezheted, tapasztalhatod, hogy szeretnek és megbecsülnek. Ma valami olyasmit kaphatsz, amire régebb óta vágytál. Talán ez nem lesz nagy dolog, de számodra hatalmas jelentősége lesz, az egész napodat bearanyozza, te pedig végig mosolyogva fogod hozni a legjobb formádat.

4. Egy jelet láthatsz, méghozzá egy nagyon fontos jelet, amit az égiek küldenek neked. Lehet, hogy ez lesz az a válasz, amit annyira vártál már. A jel olyan világos lesz, hogy azt képtelenség nem észrevenni, ezért jól tennéd, ha ma tennéd fel a nagy kérdéseket, vagy segítséget, útbaigazítást kérnél az égiektől. Legyen bármi a kérdésed, arra ma választ kaphatsz! Ezt követően csak annyi lesz a dolgod, hogy járj nyitott szemmel, mert elhiheted, hogy garantáltan észre fogod venni a jelet.

5. Ma mindenkitől szeretet, elismerést, pozitív visszacsatolást kapsz. A párod bókol, a főnököd megdicsér, a barátaid elismerően beszélnek rólad, mindettől pedig boldog és elégedett lehetsz. Mindemellett egy értékes tanácsot is kaphatsz az egyik ismerősödtől.

6. Nem kellett volna ma döntést hoznod, vagy nem kellett volna kierőszakolnod valakiből a választ, amire annyira vártál. Ha hajlandó lettél volna türelmesen kivárni a megfelelő időt és alkalmat, akkor sokkal jobban jártál volna.

Az is bölcsebb lett volna, ha elnapolod a döntésedet, amit így elkapkodva, hirtelen felindulásból hoztál meg. A csalódottságod és szomorúságod érthető, de jó a rosszban, hogy legalább a nagyobb kellemetlenség elkerült.

7. Micsoda káosz fog eluralkodni a napodon. Mindenhonnan elkésel, szeleburdi leszel, elfelejtesz, elhagysz dolgokat és rengeteg hibát ejtesz, vagyis kimondottan pechesnek érezheted magadat. Sokkal jobban jártál volna, ha nyugodtan megiszod a kávédat, nem vállalsz olyan sok feladatot, szívességet, a szokottnál több munkát, mert ez fogja okozni a káoszt, a kapkodást. Ma nem lesz időd önmagadra, a szeretteidre, egész nap rohansz, estére pedig teljesen kimerülsz.

8. Óvatosnak kell lenned! A saját érdekedben lassíts, és jól gondold meg minden lépésedet! Légy résen, nehogy megvezessenek, becsapjanak, vagy a figyelmetlenséged miatt kellemetlen helyzetbe kerülj.

Ma elég lesz egyetlen rossz döntés, meggondolatlan lépés, hogy azt kívánd, bárcsak visszautazhatnál az időben, hogy megváltoztasd a dolgokat. Még szerencse, hogy még időben bepillanthattál a napodba!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló