Melyik csúnya karácsonyi pulcsit kellene viselned az ünnepi partin?



A csillagjegyed jellemzői alapján kiderül, hogy melyik rondaság illik hozzád.Kos: Jellemző rád, hogy úgy érzed, neked mindenben elsőnek kell lenned, emiatt olyan csúnya pulcsit kellene felvenned, ami kifejezi az erődet. Egy izmos Mikulás mintás pulóver ideális választás lenne az idei karácsonyi partira.

Bika: Gyakorlatias, két lábbal a földön álló személy vagy, akire mindig lehet számítani, akárcsak Rudolfra, a Mikulás piros orrú rénszarvasára. Ha csúnya karácsony pulcsit szeretnél felvenni az idei ünnepi buliba akkor válassz Rudolf mintás darabot!

Ikrek: A lelkedben örök harc dúl a csendes visszahúzódás és a pezsgő élénkség között, ráadásul soha nem tudhatod, hogy a személyiséged melyik oldala kerül előtérbe, emiatt a Harry Potter ihletésű csúnya karácsonyi pulcsik közül kiválaszthatnád, hogy a varázslóképző iskola kedves, bátor vagy az intrikus házának diákjaihoz érzed-e magad a legközelebb, de kereshetsz olyan verziót is, amelyen minden karakter szerepel.

Rák: Ha karácsonykor szeretnéd tudatni az emberekkel, hogy milyen érzékeny lélek lakozik benned, akkor válassz mézeskalácsember-mintás csúnya pulcsit! Ezzel mindenkit figyelmeztethetsz, hogy ne menjen túl messzire nálad, mert könnyen sérülsz.

Oroszlán: Oroszlánként biztos, hogy megtalálod annak a módját, hogy az ünnep leginkább rólad szóljon. Mivel imádsz a középpontban állni, mint a karácsonyfa, emiatt hozzád a karácsonyfás csúnya pulcsi illik.

Szűz: Imádsz mindent egyszerűen, tökéletesen és kifogástalanul elvégezni. Szűzként olyan pulóver illik hozzád, amit nem csak az ünnepek idején, hanem egész télen felvehetsz. Esetedben a célnak tökéletesen megfelel egy egyszínű pulcsi, rajta egyetlen diszkrét karácsonyfa vagy angyalfej mintával.

Mérleg: Nagyon szeretsz közösségbe menni, szívesen beszélgetsz és rajongsz a karácsonyi partiszezonért. Rólad az is elmondható, hogy javíthatatlanul romantikus vagy, emiatt olyan csúnya karácsonyi pulcsi illik hozzád, amin a Szépség és a Szörnyeteg ikonikus jelenete szerepel.

Skorpió: Imádsz a dolgok mélyére ásni, nem szokásod elkapkodva dönteni vagy ítélkezni, ritkán engedsz közel magadhoz másokat, de az, akit megkedvelsz, számíthat rá, hogy a végsőkig mellette maradsz. Skorpióként olyan vagy, mint a macskák, ezért a csúnya karácsonyi pulcsik közül válassz macskásat!

Nyilas: Ha a Mikulás csillagjegye is Nyilas lenne, akkor biztos, hogy nem menne neki olyan egyszerűen az ajándékok kiszállítása, emiatt olyan csúnya karácsonyi pulcsit kellene felvenned, amelyen a télapónak se mennek könnyen a dolgok.

Bak: Megbízható és fegyelmezett személy vagy, aki hajlamos mindent túl komolyan venni. Míg mások jót nevetnek a karácsonyi csúnya pulcsikon, addig téged feszélyez a jelenség, ezért nem fogsz grafikával vagy vicces szóviccel díszített pulóvert húzni, hanem megelégszel egy norvégmintás pulcsival.

Vízöntő: Téged senkivel sem lehet összehasonlítani. Vízöntőként olyan komolyan veszed az egyediséget és eredetiséget, hogy számodra valóra vált rémálom lenne, ha a karácsonyi buliban valaki ugyanolyan pulóverben jelenne meg, amilyenben te is. Mivel ezt nem szeretnéd megkockáztatni, ezért te magad készíted el a karácsonyi csúnya pulóveredet.

Halak: Rokonlelkek lehettek a Mikulás koboldjaival, mert ugyanolyan barátságosak és gondoskodók vagytok, ezért olyan csúnya pulcsit kellene választanod, amit karácsonyi kobold díszít.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló