Teremts magadnak bőséget Luca napján!



Négy szertartás december 13-ra.A gazdagság harangja: Kellékek: harang, méz, fahét füstölő, 13 zöld gyertya. Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstülőt, majd kend be mézzel a kezeidet és a karjaidat.

Csengess háromszor a csengővel és mondd el a varázsigét:Csing, csing, csing,
Felharsant a gazdagság hangja,
Hadd legyek mérhetetlenül gazdag,
Pénz, pénz, pénz,
Áradj felém, ragadj hozzám,
Amihez csak hozzáérek,
Abból még több pénzem lesz.”


Megint csengess háromszor, majd ismételd el a varázsigét. Ezt még kétszer ismételd meg, aztán csengess egyszer, és ezt mondd: „Most már végtelenül gazdag vagyok.”

Ezzel vége a szertartásnak. Még meditálj egy kicsit, képzeld magad elé, hogy áramlik hozzád a pénz. A gyertyákat hagyd végigégni, a mézet tejjel mosd le magadról!

Olthatatlan szerelmi láng varázs: Kellékek: 1 alma, ha lehet, akkor piros, méz, néhány szál haj tőled, néhány szál a haj a párodtól, piros szalag vagy fonal hossza, 13 piros gyertya.

Gyújtsd meg a gyertyákat, vágd ketté az almát, kenj bele egy kis mézet, tedd bele a hajszálaitokat, de akár egy közös fotótokat is, majd kösd össze az almát és mondd el a varázsigét:

Szerelem, szenvedély, perzseli már a lelkedet. Csak én, csak én kellek neked és tehetlek boldoggá téged. Kedvesem, kedvesem légy az enyém és én a tiéd.”

A varázsigét tizenháromszor ismételd el, közben képzeld el a kapcsolatotokat olyannak, amilyennek szeretnéd, ha válna. Ásd el az almát a szabadban, vagy egy ideiglenesen virágcserépbe.

Luca-napi álomvarázs: Főzz egy bögre teát 1 tk. fekete ürömből, fél tk. galagonyabogyóból, fél tk. Macskagyökérből. 5 percig hagyd ázni, majd tegyél bele annyi mézet, amennyit szeretnél. Gyújts meg13 szál fehér gyertyát és füstölj tömjénnel.

A bögrét tedd ki a holdfényre, vagy legalább az ablakpárkányra, majd mondd el a varázsigét:

„Luca-napi holdfény, jósálmokat idéz. Ma éjjel választ kapok minden kérdésemre.”

Pár pillanatig várj, aztán az oltáradnál lassan kortyolgasd el a teát, majd menj és mutass fel egy kis szerecsendiót vagy mogyorófavesszőt a Hold felé, és mondd el a varázsigét:Luca-napi holdfény, álld meg ezt a növényt, hogy mikor álomra hajtom rajta a fejemet, meglássam a jövőmet.”

Várj egy keveset! A választott növényt helyezd a párnád alá, majd lefekvéskor gondolj arra, amit a legjobban szeretnél és ismételgesd magadnak, hogy álmodban belepillanthass a jövődbe.

Tegyél szert boszorkányos képességekre: Kellékek: 13 fekete gyertya, ajándék Aradiának, a Boszorkányok Istennőjének (bor, sütemény, édesség, virág), fekete üröm füstölő, jojoba vagy bármilyen növényi olaj.

Végy rituális fürdőt, ami után öltözz fehér ruhába. Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstülőt. Rajzol pentagrammát a harmadik szemedre. A kis tálnyi olajat tedd az oltárra. Relaxálj, ürítsd ki az elmédet, majd mondd el a varázsigét:

Ma, mikor éjfélt üt az óra, Aradia Királynő meglátogat. Boszorkányok Anyja, fogadj be közétek, hadd tegyek boszorkányos képességekre és én cserébe éltetem majd nevedet! Szenteld meg olajamat és mikor holnap felébredek, már a te szolgád leszek.”

Most mutasd az ég felé az olajat, amivel vékonyan kend be a bőrödet. Amikor a harmadik szemedhez érsz, akkor rajzolj rá egy pentagrammát, és mondd ezt: „Boszorkánnyá lettem.”

Ezzel befejeződött a rituálé.

Másnap ásd el az Aradiának szánt ajándékot. Ha teljesül a vágyad, akkor tartsd be, amit ígértél, imádkozz Aradiához vagy rendszeresen ajándékozd meg!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló