Nehézkes év után siker vár ezekre a csillagjegyekre 2020-ban



Kik lehetnek a következő esztendő nyertesei?2019 végén járva elmondhatjuk magunkról, hogy voltak jobb és rosszabb időszakok az életünkben, értek minket örömök, de kudarcok is. Ez így természetes, de mérleget vonva, lehet, hogy azt látjuk, hogy több volt a nehézség, mint a siker, ám kesergés helyett inkább reménykedjünk, hogy 2020 egy sokkal szerencsésebb év lesz!

Ezt üzeni a horoszkóp is, ami szerint a 2019-ben küszködő csillagjegyek igazán szerencsésnek fogják érezni magukat 2020-ban. Íme, hogy kik ők!

Skorpió: 2019-ben padlóra kerülhettél, ráadásul úgy alakult, hogy meg kellett szakítanod a kapcsolatot néhány barátoddal, ám ez távolról sem jelenti azt, hogy a legfontosabb emberek ne maradtak volna meg az életedben. Csak nézz körül, hogy kik azok, akik még mindig melletted állnak, és értékeld őket úgy, ahogy csak tudod!

Skorpióként meg kell tanulnod, hogy az élet soha nem olyan, mint amilyennek tűnik, ha pedig 2020 nem indul valami fényesen, akkor tudd, hogy ez nem jelenti azt, hogy később sem fordulnak jóra a dolgaid. Bízz önmagadban, mert 2020-ban eljön a siker éve!

Vízöntő: Habár mindenki a saját ritmusa szerint éli az életét, mégis 2019-ben ez kifejezetten lejtősre sikerült esetedben, de ne csüggedj, mert Vízöntőként igazán kedvező híreket kaphatsz 2020-ban, aminek időszaka komoly feladatokat és sikereket hoz számodra.

Jövőre olyan lehetőségekre csaphatsz le, amilyenekről talán álmodni se mertél. Élj ezekkel, használd ki, hogy 2020-ban sikerre leszel ítélve, aztán nyugodtan hátradőlhetsz!

Kos: Ha Kos a csillagjegyed, akkor a 2019-es éved elég hektikusan alakult a számodra. Most úgy érezheted, hogy sokat tettél, mégis még mindig rengeteg dolgod maradt, amit el kell intézned. Ezzel szemben 2020-ban végre megkapod a jól megérdemelt pihenést. Jövőre nyugodtan hátradőlhetsz és élvezheted a sikereidet.

2020-ban nagy szükséged lesz arra, hogy önmagadat helyezd előtérbe, de a közeli barátaidtól se sajnáld az idődet, hiszen az ebből merített erőt használhatod fel az előrejutáshoz! Élvezd a pillanatot, és egyelőre ne gondolj a jövőre!

Halak: Ha Halak a csillagjegyed, akkor 2020-ban nagyszerű emberekkel ismerkedhetsz meg. Habár úgy érezheted, hogy a legszívesebben egyedül lennél, mégis ezek a találkozások rá fognak ébreszteni, hogy mennyire fontos, hogy barátokkal töltsd az idődet.

Erre 2020-ban nagy szükséged lesz, mert a barátaid lesznek azok, akik támogatni, segíteni fognak abban, hogy képes legyél szembenézni mindennel, amit a következő év hozni fog. A barátaidtól erőt, energiát, magabiztosságot kapsz, így pedig biztos, hogy valódi sikereket fogsz elkönyvelni 2020-ban.

Oroszlán: Ha összességében nézzük, akkor nem volt olyan rossz a 2019-es éved, legalábbis a csillagjegyed alapján. Természetesen a te életedben is akadtak nehezebb időszakok, amik egy kicsit összetörhettek, de büszke Oroszlánként gyorsan talpra álltál.

2020-ban újra önmagad lehetsz. Oroszán jegyed alapján imádsz a reflektorfényben lenni, de ez mostanában nemigen adatott meg számodra. 2020 kiváló év lesz arra, hogy ezen változtass.

Bak: Bakként elmondhatod magadról, hogy egyáltalán nem volt könnyű éved 2019-ben, de az is igaz, hogy sok olyan dolgot tanultál, ami később a hasznodra fog válni. 2020-ban mindenképpen tégy próbát azokon a területeken is, amelyek újdonságok lesznek a számodra!

Jövőre hallgass a belső vágyaidra, váltsd valóra az álmaidat. Bak jegyűként egyébként is fontos számodra az előrehaladás, 2020 pedig erről fog szólni. Ebben az esztendőben bármi megtörténhet veled.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló