Melyik lesz a legszerencsésebb napod 2020-ban?



A csillagjegyed alapján ekkor és ebben érezheted magad igazán mázlistának.Kos: A szerelemben érezheted magad a legszerencsésebbnek, ugyanis soha nem volt még olyan romantikus 24 órád, amilyen 2020. október 1-jén lesz. A horoszkóp szerint esküvői dátumnak is tökéletes lenne ez a nap.

Bika: Ha előrébb akarsz lépni a karrieredben, akkor a főnököddel való komoly beszélgetést időzítsd március 8-ra, mert Bika jegyed alapján ez a nap lesz a legszerencsésebb 2020-ban. Március 8-án jó esélyeid lesznek arra, hogy magasabb fizetést vagy új pozíciót harcolj ki magadnak, mert könnyen meg tudod majd győzni a főnöködet.

Ikrek: 2020-ban március 7-én érezheted magad a legszerencsésebbnek, ugyanis ez lesz az a nap, amikor anyagi téren rendeződhet az életed, köszönhetően egy kis extra bevételnek.

Rák: 2020-ban december 14-én érezheted magad igazán mázlistának. Ezen a napon rengeteg jó dolog fog történni veled, ráadásul találkozhatsz egy régi jó barátoddal, akit évek óta nem láttál. Ez az illető jó hírt hoz neked.

Oroszlán: Abban az esetben, ha szerelmet keresel 2020-ban, akkor szeptember 6-án légy résen, mert ezen a napon leszel a legszerencsésebb, és ekkor találkozhatsz azzal a személlyel, aki igazán illik majd hozzád. Ha ez a kapcsolat összejön, akkor 2020 további részében végig mázlistának érezheted magad.

Szűz: 2020-ban augusztus 25-én érezheted magad a legszerencsésebbnek. Ezen a napon rendkívül kreatív leszel, amitől olyan energiát kapsz, hogy az segíteni fog, hogy elindítsd az éved legfontosabb projektjét. Ha szabadúszó lennél, akkor érdemes augusztus 25-én tervet készítened ehhez.

Mérleg: Február 7-én érezheted magad a legszerencsésebbnek 2020-ban. Ezen a napon úgy érezheted magad, mintha a fellegekben járnál, a kisugárzásodon pedig érezhető lesz, hogy mennyire ki vagy békülve önmagaddal. Mindezzel bevonzhatod azt a személyt az életedbe, aki szebbé teheti a 2020-as évedet.

Skorpió: Október 3-át várhatod igazán 2020-ban, ugyanis ez lesz a legszerencsésebb napod. Ha munkahelyet akartál váltani, de az eddig nem jött össze, akkor ezen az őszi napon végre sikerrel járhatsz. A horoszkóp szerint október 3-án találkozol egy ismerősöddel, akinek nagyszerű ajánlata lesz a számodra. A kérdés csupán annyi, hogy élsz-e ezzel az eséllyel, vagy sem?

Nyilas: 2020-ban december 15-én lesz a legszerencsésebb napod a horoszkóp szerint. Ezen a napon a szerelemben érezheted magad mázlistának, mert egy új kedves léphet be az életedbe.

Bak: A horoszkóp szerint két kiemelkedően szerencsés napod lesz 2020-ban. Az egyik február 20., a másik március 28. lesz. Mind a két nap tele leszel energiával, végre sikerül rendezned egy régóta tartó kapcsolati problémát, tavasszal pedig egy új baráttal lehetsz gazdagabb.

Vízöntő: 2020-ban március 31-én érezheted magad a legszerencsésebbnek, mert ekkor bármire képes leszel, így arra is, hogy valóra váltsd a legtitkosabb céljaidat. Március 31-én csupán az lesz a dolgod, hogy okosan és ügyesen használd fel a csillagoktól kapott szerencsédet.

Halak: Amennyiben 2020-ban szeretnéd megtalálni álmaid otthonát, amit meg is tudsz venni, akkor december 5-ig kell várnod, ugyanis ez lesz a legszerencsésebb napod az évben.

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló