Mivel teheted jobbá az életedet 2020-ban?A lenti képről választott lapon keresztül tudhatod meg, hogy az Intergalaktikus Tanács szerint mit kellene tenned jövőre azért, hogy boldogabb lehess.1. Állj ki egy ügy mellett: Minden van egy téma vagy vesszőparipa, ami szokatlanul érdekel és feltüzel. Lehet ez akár a kihalófélben lévő állatok vagy a pusztuló esőerdők sorsa. A kérdés tehát az, hogy mi az, ami igazán megmozgat? Ha rájöttél, akkor az Intergalaktikus Tanács arra biztat, hogy áll ki mellette a 2020-ban!

Nem kell rögtön vezetőnek lenned, de annyit azért megtehetsz, hogy felvállalod az ügyedet, mert ezzel arra biztathatsz másokat, hogy ők is álljanak ki valamiért, vagy melletted. 2020-ban próbálj példamutató lenni, és majd figyeld meg, hogy a szenvedélyed milyen nagy hatását gyakorol a többi emberre!

2. Építs kapcsolatokat: 2020-ban legyen bátorságod kapcsolatokat építeni. Ennek érdekében barátkozz, ismerkedj, de ne csak belföldi emberekkel, hanem külföldiekkel is, akikkel cserélj eszmét, ismerjétek meg egymás kultúráját, helyzetét!

Lehetséges, hogy ezekkel az emberekkel egymás segítségére lehettek. Egy kis összefogással jó és nagy dolgokat alkothattok, de ehhez először az kell, hogy felülkerekedj a félénkségeden, az aggályaidon, és legyen bátorságod nyitni világ felé!

3. Taníts másokat: Minden emberről elmondható, hogy valami olyasmire képes, amiben ő a legjobb. Gondold végig, hogy mi az, amiben te vagy a legjobb? Mi az erősséged? Mi az, amit megtaníthatnál másoknak? Ha megvan a válasz, akkor ezt a tudást oszd meg másokkal 2020-ban. Bátran tanítsd, amiben a legjobb vagy, amiről igazán szenvedélyesen tudsz beszélni. A mai világnak óriási szüksége van a tanárokra, a mesterekre és azokra, akik motiválnak másokat. 2020-ban segíts az embereknek, hogy a legjobb formájukat hozzák és az eddiginél többet tegyenek egymásért!

4. Vedd nyakadba a világot: 2020-ban kelj útra! Amennyit csak lehet, utazz, fedezd fel a világot, ismerkedj meg más kultúrákkal, emberekkel. Ezt ne csak szórakozásból tedd, hanem azért is, mert így rengeteget tanulhatsz és taníthatsz.

Ha megfogadod a tanácsot, akkor az utazás segítene a lelki békéd helyreállításában, megtalálhatnád a békét és az életed értelmét, amiért képes lennél szívből lelkesedni. Az utazás megváltoztatna. 2020-ban ne csak a számítógépen és a telefonon keresztül szemléld a világot, hanem lépj ki a négy fal közül és láss világot!

5. A Föld veszélyben van, de te segíthetsz: Naponta hallhatod, olvashatod, hogy a klímaváltozás napjaink egyik legnagyobb problémája, a Föld pedig veszélyben van. Az Intergalaktikus Tanács nemcsak erre akar figyelmeztetni, hanem arra szeretne kérni, hogy 2020-ban válj te is a Föld megmentőjévé, harcolj érte minden eszközzel, ami a rendelkezésedre áll!

Gyűjtheted szelektíven a hulladékot, kerülheted a PET palackok használatát, de ezenkívül olyan hatalommal rendelkezel, amivel még többet tehetnél a környezetvédelemért. 2020-ban nézz mélyen magadba, ismerd fel a képességeidet és segíts a bolygó megmentésében! Próbálj másokat is erre biztatni!

6. A szeretet és az empátia a kulcsa mindennek: 2020-ban ne szégyelld, ne titkold az érzéseidet, hanem mutasd ki azokat, és biztass arra másokat, hogy ők is ugyanezt tegyék! Légy te az empátia és a szeretet harcosa, motiváld az embereket arra, hogy legyenek önmaguk, bátran nyissák ki a szívüket. A példamutató magatartásod sokakat meg fog változtatni, ráadásul a személyes élettered is meghatározó változáson esne át, ha még jobban az empátiára és a szeretet koncentrálnál!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló