Így telhetnek 2019 utolsó napjai!A horoszkóp szerint mire számíthatsz december 31-ig?Véget ért a karácsony, ami azt jelenti, hogy most már mindenki a szilveszterre készül, és az új esztendőre, amire sokan újrakezdésként tekintenek. Még mielőtt 2020 töltené ki minden gondolatodat, érdemes elolvasnod, hogy a horoszkóp szerint mi vár még rád 2019 utolsó napjaiban!

Kos: Ez az időszak nem a szabadságolásról fog szólni, hanem arról, hogy sok új ismeretséget kötsz. Ha 2019 utolsó napjaiban utazol, akkor legyél óvatos és nagyon figyelj az utakon!

Bika: Kimondottan barátságos időszakra készülhetsz. Ha dühös voltál valamelyik családtagodra, akkor az ünnepekkor kibékülhetsz vele. Az év utolsó napjaiban a pihenésre és a kikapcsolódásra is lesz lehetőséged. Mindemellett úgy érezheted, hogy a dolgaid akkor is fejlődnek, ha nem kontrollálod azokat.

Ikrek: Igazán szép időszakra számíthatsz december 31-ig. Talán szervezni fogsz valamit, esetleg a szilveszteri bulit. Az év utolsó napjaiban minden alapja az lesz, hogy állj mások rendelkezésére, és figyelj jobban a légkörre! Ikrek jegyűként azért mész társaságba, hogy egy kicsit elfeledkezz a családi problémákról.

Rák: 2019 utolsó napjaiban sok szép szót fogsz kapni, ami simogatni fogja a lelkedet. Szilveszterre alaposan elfáradsz, így nem valószínű, hogy táncolással töltöd 2019 utolsó estéjét. Ha mégis bulizol, akkor vigyázz a lábaidra!

Oroszlán: Habár 2019 utolsó napjaiban sokat fogsz rohangálni, mégis jól tennéd, ha fáradozás helyett inkább pihennél! Ha van párod, akkor iparkodj több időt tölteni vele 2019 utolsó napjaiban!

Szűz: Anyagiak terén pénzhiányba kerülhetsz, a dolgai pedig nem alakulnak úgy, ahogy 2019 végére szeretted volna. Szilveszterre némileg elfáradhatsz, de remélhetőleg sikerül energiával feltöltődnöd 2020-ra.

Mérleg: Szépen telhetnek 2019 utolsó napjai, amikben sokat fogsz tenni a szeretteidért. Ha a pároddal, vagy azokkal, akikkel nincs rendben a kapcsolatod beszélgetsz, akkor légy óvatos, ne veszekedj, ne bánts meg senkit! A szilveszter szépnek ígérkezik, főleg akkor, ha a megszokott környezetedtől távol ünnepelsz, bár az utazás fáradttá tehet.

Skorpió: Tele leszel szeretettel és szerelemmel. Ha lesznek körülötted gyerekek, akkor sok közös programotok lesz, sőt, a házimunkában is segíthetnek. Szilveszterre fizikailag érezheted magad fáradtnak. Jó lenne, ha jobban vigyáznál az egészségedre, valamint figyelnél arra, akivel egy fedél alatt élsz, mert ő is feszült lehet 2019 végére!

Nyilas: 2019 utolsó napjaiban sok otthoni munkát kell elvégezned, rövid időn belül. Ez akkor is hasznos lesz számodra, ha nem tetszik. Ha van párod, akkor szilveszterkor nagyon fontos lesz a számodra a lelkiállapota, emiatt nem mindegy, hogy kivel búcsúztatjátok az óévet.

Bak: Közösségben fogod tölteni 2019 utolsó napjait. Sok információt szerzel és művészeti programon is részt vehetsz. Begyűjtheted mások dicséretét, gratulációit és igazán különleges beszélgetésekben is részt vehetsz. Szilveszterkor vigyázz az egészségedre!

Vízöntő: Szilveszterkor jól fogsz szórakozni, de az energiád hamar elfogyhat. Fontos, hogy pihenj, ne engedd, hogy az ünnepek elszívják minden erődet!

Halak: Szilvesztert mindegy, hogy milyen társaságban töltöd, mert fáradtnak és nyugtalannak fogod érezni magad. 2019 utolsó napjait leginkább a családoddal töltenéd.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló